Doğan Haber Ajansının yıllardır Gürpınar muhabirliğini yapan Mehmet Avcı'nın oğlu Tuncay Avcı Kader Kıran ile dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. 3 gün 3 gece süren düğüne binlerce davetli katıldı.  

 

Doğan Haber Ajansının yıllardır muhabirliğini yapan ve büyük başarılara imza atan Mehmet Avcı’nın oğlu Tuncay Avcı Kader Kıran ile dünya evine girdi. Gürpınar İlçesi'nde yapılan düğünü törenine Kavcı ve Kıran ailelerinin yanı sıra Bruki aşiretinin önde gelen isimleri de katıldı. Düğün merasiminde toy büyüklüğünü ise Bruki aşiretinin önde gelen isimlerinden Paşa Kurşunluğu üstlendi.

 

 

3 GÜN 3 GECE SÜREN DÜĞÜN

3 gün 3 gece süren ve binlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde gelin ve damatla birlikte düğüne katılan davetliler de müzik eşliğinde halay çekti. Avcı ve Kıran aileleri düğün merasiminde birlik ve beraberlik mesajları verirken, toy büyüğü olan Paşa Kurşunluoğu ise Tuncay ve Kader çiftine mutluluklar diledi. Damadın babası Mehmet Avcı ise, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Düğün, verilen yemek ve takı merasimiyle son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim