Çifte kupalı 4 yıldızlı Galatasaray, yeni sezona ciddi hayal kırıklığı ile başladı, puanlar kaybetti, evindeki 2 maçı da kazanamadı.

Doğalolarak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da yıldızları da eleştirildi. Ancak hepsi şimdi geride kaldı.

 

HEDEF GRUBA İYİ BAŞLAMAK

Cim Bom'un dünü düşünecek lüksü yok. Çünkü bugün Şampiyonlar Ligi günü. Aslan, gruba iyi başlamak, hem Atletico'yu hem de kara bulutları dağıtmak için Arena'da sahne alıyor. 21:45'te başlayacak olan mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

 


 

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Carole, Rodriguez, Emre Çolak, Selçuk İnan, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz

ATLETİCO MADRİD: Oblak, Siqueira, Godin, Gimenez, Juanfran, Griezmann, Olivier Torres, Mendes, Gabi, Fernando Torres, Koke

YAYIN: TRT 1

SAAT: 21.45

STAT: TT Arena

 

Galatasaray

 

12 milyon euro ayakbastı parası

Şampiyonlar Ligi primlerinin artması Galatasaray'a yaradı. Devler Ligi'ne direkt katılan sarı-kırmızılılar, 12 milyon euro ayak bastı parası alacak, garanti geliri ve yayın payı ile birlikte bu rakam 20 milyon euroyu bulacak. Aslan, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında alınacak her bir galibiyet için 1,5 milyon, beraberlik için de 500 bin euro kazanacak. Galatasaray, ikinci tura çıkması halinde 5,5, çeyrek finale kalması halinde 6, yarı finale kalması durumunda 7, finale kalması durumunda 10,5 ve şampiyonluk halinde de 15 milyon euro daha gelir elde edebilecek.

 

Avrupa sponsoru THY

Galatasaray'ın Avrupa maçlarının forma sponsoru bu yıl da Türk Hava Yolları oldu. Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda bugün Atletico Madrid'i ağırlayacak olan Cim-Bom, Turkish Airlines logolu formalarla çıkacak. Galatasaray Spor Kulübü ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, bir yıl boyunca Avrupa Kupalarında oynayacağı maçlarda Türk Hava Yolları logolu forma ile boy gösterecek. 

 

 

DEVLER LİGİ’NDE BUGÜN

A GRUBU

21:45 Paris Saint-Germain - Malmö FF

21:45 Real Madrid - Shakhtar Donetsk

 

B GRUBU

21:45 PSV Eindhoven - Manchester United

21:45 Wolfsburg - CSKA Moskova

GALATASARAY ATLETİCO MADRİD MAÇININ CANLI YAYINI 

 

C GRUBU

21:45 Galatasaray - Atletico Madrid

21:45 Benfica - Astana

 

D GRUBU

21:45 Manchester City - Juventus

21:45 Sevilla - Borussia Mönchengladbach

Editör: TE Bilisim