AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

 

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında eski Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yakup Simeklioğlu’nu ve bazı STK’ları ziyaret etti. Kandaşoğlu eski Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yakup Simeklioğlu’nu ve bazı STK başkanlarını makamında ziyaret ederek bundan sonraki süreçte desteklerini beklediklerini söyledi.

 

Simeklioğlu’nu Kandaşoğlu’nu tebrik ederek bundan sonraki süreçte başarılar diledi. Van’ın Kandaşoğlu gibi insanlara ihtiyacının olduğunu belirten Simeklioğlu, “Bu ilin Zahir bey gibi insanlara ihtiyacı var. Zahir bey adaylığı açıkladıktan sonra çok sevindik. İnşallah sizi bundan sonraki süreçte mecliste görmek istiyoruz. Meclise renk katacağınıza inanıyorum. Bundan sonra ki süreçte bize de ne düşerse yapmaya hazırız. AK Parti’de fark yaratacağınıza inanıyorum. İnşallah başarılı olacaksınız. Van’a büyük katkınız var. Daha önce Van TSO’ya büyük katkınız oldu. Bundan dolayı desteğimiz sizinle olacak. İleriki günlerde Van için iyi hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Şimdiden size başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Kandaşoğlu daha sonra söz alarak bundan sonra Van’da yapılacak olan her şeyin takipçisi olacaklarını belirterek, “Namuslu bir siyaset yapacağız. İnşallah iyi olacak. Bu memleket için en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin. Ben bu halkın çocuğuyum. Van’ın sorunlarının takipçisi olacağım. Ben bu memlekete yakışacağıma inanıyorum. Van’ın sorun ve sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. İnşallah bu memleket için hayırlısı olur.” Diye konuştu. Daha sonra buradan ayrılan Kandaşoğlu, Tes-İş Genel Sekreteri Hasan Demir, Van Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Toktamış, Kömürcüler Odası Başkanı Cevdet Arvas ve Marangozlar, mobilyacılar ve keresteciler Odası Başkanı Mazhar Sarıkaya’yı ziyaret etti. 

Editör: TE Bilisim