AK Parti'nin geçtiğimiz hafta açıkladığı ilçe belediye başkan adaylarının yankıları sürerken, özellikle Edremit adaylarından partiye mevcut adaya destekler gelmeye devam ediyor. Birbiri ardında açıklamalar yaparak Ak Parti'nin yanında olduklarını söyleyen isimlere son olarak da Edremit adaylarından İlhan Kaya eklendi.

Gazetemize bir açıklama yapan İlhan Kaya, adaylık sonrası yaşanan süreci değerlendirerek, elbetteki takdirin başvuru yapan aday adaylarından birinden yana kullanılacağının kendilerine düşen de bunu saygı ile karşılamak olacağını kaydetti. Halen AK Parti'nin bir mensubu olduğunu ve bu partiye çalışmaktan vazgeçmeyeceğini belirten Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Partimize aday adaylığı başvuruları süreci başlar başlamaz gerek akraba, dost ve yakın çevremizden gerekse de bu kentte yıllardır bir şekilde birebir veya dolaylı muhabbet kurduğumuz bir çok kesimden adaylık ile ilgili destekler alık. Van'ımızın göz bebeği Edremit için bize layık görülen bu şerefli görev için başvurduk ve partimizden bize görev vermesini bekledik. Geçtiğimiz hafta açıklama ile bu görev kıymetli arkadaşımız İbrahim Koç'a verildi. Bize düşen bu kararı saygı ile karşılamak olacaktı öyle de oldu. Burada görülmesi gereken asıl konu küskünlükler ve dargınlıklar değildir. Bizler AK Parti'nin birer mensupu ve bu davanın destekçileriyiz. Şahsım adına söylemek gerekirse ben bu partiye gönülden destek veren birisi olarak bundan sonra da yalnız bırakmayacağım."

SADECE EDREMİT'E ÇALIŞMAYACAĞIM

"Ben bundan sonraki süreçte de partimin yanında olacak ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Üstelik sadece Edremit'te değil bu kentin diğer ilçelerini de Ak Partili arkadaşlarımız ile karış karış gezip partimiz için çalışacağız. Bize düşen ve yapmamız gereken de budur. Ben partimin yanındayım ve bir kez daha tekrarlamak istiyorum ki bu seçimlerde Ak Parti'yi zafere ulaştırmak için üzerime düşen herşeyi yapmaya hazırım. İnşallah AK Parti bu seçimden alnının akıyla çıkacak ve Van Ak belediyelere kavuşacaktır."

TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan kendisine destek olan ve bu süreçte teveccüh gösteren herkese teşekkür eden Kaya, "Bu süreçte hiç şüphesiz binlerce insanımızın bizzati desteğini aldık ve yanımızda desteklerini hissettik. Gerek bana bu yola çıktığımda yanında olduğunu hissettiren gerekse de süreç içerisinde hiç bir şekilde yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürü borç bilirim. Bir kez daha başta Ak Parti'nin değerli vekilleri, teşkilatı olmak üzere tüm AK Partililere ve desteğini esirgemeyen halka, dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Önemli olan Ak PArtili olarak bu işe girmek ve göreve talip olmaktı. Biz görevi almasak da bu göreve takdir görülmüş gibi Edremit ve Van için çalışacağız." dedi.

ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim