Van’da 1996 yılında kurulan Lokman Hekim Van Hastanesi ile 2012 yılında kurulan Lokman Hekim Hayat Hastanesi, bölge halkına 5 yıldızlı hizmet sunuyor.

 

Lokman Hekim Van ve Lokman Hekim Hayat hastaneleri, Van ve bölge halkına gerek sağlık gerekse sosyal anlamda hizmetin en iyisini ve en kalitesini sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 1996 yılında kurulan ve özellikle 2011 yılında Van’da meydana gelen depremlerde halkın yaralarını sarma noktasında önemli rol oynayan Lokman Hekim Van Hastanesi; 88 oda, 58 poliklinik, 7 ameliyathane ile Türkiye standartlarının üzerinde devasa sağlık tesisleri olarak hizmet vermektedir. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lokman Hekim Van ve Hayat Hastaneleri Genel Müdürü Hakan Süslü, “Lokman Hekim Van Hastanesi 216 yatak (99 servis, 117 yoğun bakım), Hayat Hastanesi ise 69 yatak (39 yoğun bakım, 30 servis) olarak hizmet sunmaktadır. Lokman Hekim Grubu olarak aylık 50 bin civarında hastaya hizmet verilmektedir” dedi.

 

Özellikle kentte meydana gelen depremlerde Van halkının yaralarını sarmada önemli rol oynadıklarını ifade eden Süslü, “Büyük illerdeki özel hastaneler, o yıllarda dahi acil hizmetlerde yüksek fark ücretleri alınırken, Lokman Hekim Hastaneleri Van ilinde 2017 yılına kadar acil servisten fark ücreti alınmadan hizmet vermiş ve Van halkının yaralarını sarmasına yardımcı olmuştur. Deprem felaketinde büyük zarar görmesine rağmen hastane bahçesinde çadırlarda konaklayan doktorlar ile hizmet veren Lokman Hekim Van Hastaneleri, Van halkı ile bütünleşmiştir. Bu hizmetlerin yanında il ekonomisine katkı anlamında yaklaşık 800 çalışana sahip olan hastanelerimiz, ilin en yüksek istihdam eden şirketi konumundadır” ifadelerini kullandı.

 

Van ve çevre illere hizmet sunan Lokman Hekim Grubunun; vatandaşların layık olduğu kaliteli hizmeti, en iyi ve uygun şartlarda almasını sağlamak adına devamlı olarak kendini yenilediğinin de altını çizen Süslü, “Hastanelerimiz, gerek hizmet için eğitimlerle sahip olunan insan kaynaklarının niteliğini arttırmak gerekse hastanelerinin fiziki koşullarını iyileştirme çalışmalarına devam etmektedir. Halihazırda hastane olarak inşa edilen Hayat Hastanesinde üst düzey hizmet verilmektedir. Hastanenin fiziki koşullarının iyileştirilmesi kapsamında şu ana kadar toplam 12 adet tek kişilik ve çift kişilik odaların tadilatı bitmiş; daha modern, daha konforlu ve 5 yıldızlı otel standartlarına sahip hasta odalarıyla kıymetli hastalarımıza şifa dağıtmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim