“İlden İle Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası”nın Van ayağında finale gelindi. Finale Fenerbahçe, Başakşehir ve Galatasaray’da oynayan önemli futbolcularda katılacak.

 

Küresünniler Tarih ve Kültür Araştırma Derneği’nin Van, Hakkari, Muş, Bitlis illerinde yapmayı planladığı “İlden İle Gönül Köprüsü Futbol Turnuvası”nın Van ayağında finale gelindi.

 

ÖNEMLİ İSİMLER VAN’A GELİYOR

Van’da toplam 64 takım, 704 futbol severin katıldığı turnuvanın startı 2 Nisan’da verildi. 2 Nisan’da başlayan turnuvanın finali ise 24 Mayıs tarihinde Türkiye Futboluna isimlerini kazıtan önemli futbolcular katılacak. 24 Mayıs’ta Van Şehir Stadında yapılacak olan final müsabakasına milli futbolculardan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan katılacak. Final maçında Murat Kekilli ise konser verecek.

 

YÜCEBAŞ: GÜZEL BİTİRMEK İSTİYORUZ

Final maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Küresünniler Tarih ve Kültür Araştırma Derneği Başkanı Bilal Yücebaş şunları söyledi: “İlk olarak Hakkari’de startını verdiğimiz turnuvamızın ikincisini ise Van’da başlattık. Bu turnuvanın sonuna geldik. 24 Mayıs’ta güzel bir final yapacağız. Yapacağımız finale milli futbolcularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan gibi önemli isimler katılacak. Bunun yanı sıra Murat Kekilli gibi önemli bir sanatçımız finalde sahne alacak. Turnuvamızı güzel bir etkinlikle sonuçlandırmayı düşünüyoruz. Turnuvaya katılmış olan tüm takımlarımıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. 24 Mayıs Çarşamba günü tüm Vanlı hemşerilerimizi bu güzel organizasyonda aramızda görmekten onur ve kıvanç duyarız.”


ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL

Editör: TE Bilisim