ŞEHRİVAN HABER: HAMİT KARAKUŞ – Van Gölü Aktivistleri, merhum 'Ferit Melen’ anısına 5. Süphan Dağı tırmanışı gerçekleştirecek.

Van Gölü Aktivistleri, 22 Ocak 2019 tarihin de 4058 metre ile Türkiye’nin 3’üncü büyük dağı olan Süphan Dağı’na tırmanacak. Aktivistler tarafından 5’incisi yapılacak olan 5. Süphan Dağı zirve tırmanışı Van’ın önemli siyasetçisi merhum Ferit Melen anısına gerçekleştirilecek.  

MERHUM FERİT MELEN’E VAFA ÖRNEĞİ

Van Gölü Aktivistleri, Süphan Dağı’na 5’incisi gerçekleştirecekleri zirve tırmanışını merhum Ferit Melen’e atf ettiklerini belirtti. Aktivistler, “Van’ın önemli siyasetçisi, önemli görevlerde yer almasının yanı sıra başbakanlık görevi üstlenen Van’ın değeri olan merhum Ferit Melen’e bir vefa örneği olarak zirve tırmanışı gerçekleştireceğiz. Özellikle bölgemizde yetişmiş ve emek vermiş büyüklerimize bir vefa göstergesi olarak düşünüyoruz. İlk kez yapacağımız bu etkinliği aynı zamanda onların anılması ve neslin de bilmesi adına zirve tırmanışımızı çok önemli görüyoruz. Yapacağımız etkinliklere katkıda bulunmak isteyen gönüllülerimiz bekliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim