Van’da 7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimi için tekrar aday olan Ekonomide Değişim Hareketi (EDH) seçim çalışmalarına devam ediyor.

 

 

EDH seçim çalışmalarını bir yandan esnaf ve tacir ziyaretler ile devam ederken bir yandan seçim ofisinde ziyaretleri kabul ediyor. Vanlı iş adamları ve şehir dışından bulunan Van vakıf ve dernekleri EDH üyelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarında başarılar diledil. Van Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri seçim ofisini ziyaret ederek seçim çalışmalarından başarı diledi.

 

Ranss Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Adnan Bayram’da EDH seçim ofisini ziyaret ederek seçim çalışmalarında başarı diledi. Yapılan ziyaretlerle ilgili Van Dernekler Federasyonu İş Adamı Adnan Bayram’a teşekkür eden EDH Öncüsü ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Necdet Takva şunları söyledi:

 

"Bizleri seçim ofisimizde ziyaret etmeniz bizleri onure etmiştir. Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimin Van için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. EDH ekibi olarak 4 buçuk yıldır görevde bulunduğumuz Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda büyük bir özveri ile çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonra ki süreçte de aynı özveri ile yolumuza devam edeceğiz. Kent, esnaf, tüccar, tacir, halk ve iş adamlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Editör: TE Bilisim