ŞEHRİVAN ÖZEL / İSTANBUL - İstanbul’da bulunan ‘Van Kültür ve Dayanışma Vakfı’ bugün sandık başına gidiyor.

İstanbul’da bulunan ‘Van Kültür ve Dayanışma Vakfı’ bugün sandık başına gidiyor. Vakıf başkanlığı için Nizamettin Ağar, Müjdat Çelik ve Hasan Aydinç başkanlık için yarışıyor. Yoğun katılımla gerçekleşen vakıf seçimlerine kentte de birçok isim katıl sağladı. Ak Parti Milletvekilleri, Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ve YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli, olağan kongreye katılım sağlayanlar arasında yer alıyor.

SEÇİM ÖNCESİ BAŞKAN ADAYLARINA VANSPOR FORMASI TAKDİM EDİLDİ

İstanbul’da gerçekleştirilen seçime iş dünyasından ve siyasetten çok sayıda kişi katılım sağladı. Seçim öncesi başkan adaylarına ligde iyi gidişatını sürdüren başkan adaylarını isimleri yazılı Vanspor forması takdim edildi.

AYDİNÇ, ÇELİK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

‘Van Kültür ve Dayanışma Vakfı’ seçimleri öncesi adaylardan Hasan Aydinç, Müjdat Çelik lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Hasan Aydinç’in adaylıktan çekilmesinin ardından seçim Nizamettin Ağar ile Müjdat Çelik geçecek.

OY KULLANMA İŞLEMİ SAAT 13:00 İTİBARİYLE BAŞLADI

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı’ olağan konge için sandık başına gitti. Oy kullanma işlemi saat 13:00 itibariyle başladı. Vakıf üyeleri oy kullanıyor. 

OY KULLANMA BİTTİ! OY SAYIMINA GEÇİLDİ

Öğle saatlerinden sonra sandık başına giden 224 üye seçimi yaptı. Saat 16:15 itibariyle oy sayım işlemine geçildi. Oy sayımı devam ediyor.

AYRINTILAR GELİYOR…

Seçimle ilgili anlık detayları Şehrivan Gazetesi olarak sizlerle paylaşacağız.

Editör: TE Bilisim