Van’ın İpekyolu Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık kursuna katılanlara kitap desteği verdi.

 

Engelsiz Yaşam Akademisinde açılan kursa katılan kursiyerlere, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk tarafından kitapları teslim edildi. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Öztürk, Engelsiz Yaşam Akademisini hayata geçirirken, bu ve benzeri eğitim öğretim çalışmalarını öngörerek "Akademi" tanımını kullandıklarını vurguladı. Engelli vatandaşlara verilen hizmetlere çok önem verdiklerini belirten Öztürk, EKPSS’ye hazırlanan kursiyerlere kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.

 

Kursiyerlere akademide sadece sınava hazırlık değil, tüm etkinliklerden de faydalanarak sosyal bir çevre oluşturmalarını tavsiye eden Öztürk daha sonra genel yetenek-genel kültür soru bankası ve konu anlatımı içerikli 2 ciltlik kitapların dağıtımını yaptı.

 

Kursiyerler de, hayatlarını değiştirecek böylesine önemli bir sınav öncesinde İpekyolu Belediyesinden aldıkları hizmetten ötürü Başkan Vekili Cemil Öztürk ve ilgililere teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim