ŞEHRİVAN HABER: ÖNDER ALTINAL - Van’da son olarak hizmete açılan Medo Market Vanlıların yeni alışveriş adresi olacak. Kalite ve hijyen açısından güvenilir bir market olan Medo’nun yetkilisi de Merve Doğaç. Doğaçlar Grup gıda sektöründe de önemli işlere imza atmak istiyor.

 

Van’da son zamanlarda açılan cafe ve restoranların yanı sıra açılan alışveriş merkezleri de Van’a renk katıyor. Bu isimlerden bir tanesi de hafta sonu açılışı yapılan Medo Market oldu. Van’da önemli bir yere sahip olan ve birçok sektörde yer alan Doğaçlar Grup tarafından açılan Medo Market Vanlılara sağlıklı ve kaliteli hizmet verecek. Hafta sonu açılışı yapılan ve Van’dan siyasetçi, oda, STK temsilcisi olmak üzere birçok önemli ismin katılığı açılış töreninden sonra hizmete giren Medo, kaliteli ve ucuzlukta oldukça iddialı.

 

MEDO MARKET SEKTÖRDE BİR İLK

 

İşyeri açılışı öncesi kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Medo Market yetkilisi Merve Doğaç, Van’da bu sektörde bir kadın olmadığını söyledi. Doğaç, “Van'da bu sektörde bir bayan yok. Böyle bir işe bir bayanın el atmasının önemli olacağı düşüncesiyle hareket ettik. Biz zaten uzun yıllardır sektördeyiz, sürekli bu yenilenen çeşitli iş imkanlarından biz de faydalanmak istediğimiz için, Van ekonomisini canlandırmak amacıyla böyle bir sektöre de el atma ihtiyacı duyduk. Toplamda market ve cafe fırın bölümümüzde 20 kişi çalıştırıyoruz. Bizim amacımız gelişmek, büyümek, markalaşmaktır. Şirketlerimiz adı altında ilk defa böyle bir sektöre el attık, bunu da tabii ki geliştirmeyi düşünüyoruz. Mega market olarak zincir açmayı düşünüyoruz.”

 

Medo Market basın buluşmasının ardından hafta sonu ise açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurucu, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva, VOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt, Doğaçlar yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

Editör: TE Bilisim