Yavaş ailesinin acı günü! Yavaş ailesinin acı günü!

ŞEHRİVAN HABERAK Parti’de aday belirleme süreci devam ederken, Van aday adayları da kamuoyu yoklamalarının ve anket çalışmaları ile birlikte genel merkez nezdinde yürütülen çalışmalar sürerken saha çalışmalarını yürütüyor.

Aday adayları kendini hem kamuoyuna hem de Ak Parti’ye anlatmaya gayret ederken aday adaylık sürecinden bu yana farklı bir süreç izleyen ve dikkatleri üzerine çeken İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Görünüş, bir önemli adım daha atarak Van’daki 5 aday adayının başvurusunu başvurarak birliktelik mesajı verdi. Aday adaylarını paylaşıp o isimler için destek ve birliktelik mesajı paylaşan Görünüş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

GÖRÜNÜŞ: HANGİ İSİM TAKDİR EDİLİRSE EDİLSİN VAN HALKININ GÖNLÜNDE YER EDİNECEK

“AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunda bulunanların ortak derdi bu şehirdir. Ortak dertleri bu şehir olduğu için erdemli bir tutum sergilemiş ve resmi başvuruda bulunmuşlardır. Her biri kendi alanında oldukça başarılı ve kıymetlidir. Hiçbirinin koltuk sevdası veya böyle bir kaygıları olmadığını ben ve kent halkı iyi bilmektedir. Bu adaylarımız arasından hangi isim takdir edilir ve aday olarak gösterilirse, gösterilecek bu adayın kısa bir zaman içerisinde Van halkının gönlünde yer edeceğine gönülden inanıyorum.”

BİRLİKTELİK VURGUSU YAPTI

Görünüş ayrıca; “Takdir şahsımdan değil de medeni cesaret göstererek resmi başvuruda bulunmuş bu dört kıymetli adaylarımızdan birinden yana olursa da, Ben veya diğer aday adaylarımız, takdir edilecek bu adayımızın yanında duracak, kendisinden desteklerimizi asla esirgemeyecek ve hepimizin ortak derdi olan Van'ın kalkınması için hep birlikte ve bir arada duracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sevgiyle.” şeklinde konuştu.

KAYATÜRK’TEN DE DESTEK GELDİ

Öte yandan Görünüş’ün o açıklamasına Büyükşehir aday adaylarından Ayhan Kayatürk’ten de destek mesajı gelirken, Kayatürk şu sözlere yer verdi; “Kıymetli arkadaşım Faruk bey güzel düşüncelerinize bizleri de ortak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımızla işimize bakıyoruz, önümüze bakıyoruz. Şehrimize ve hemşehrilerimize nasıl hizmet edeceğimize odaklanıyoruz. Hepimize çıktığımız bu yolda başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ