İpekyolu Belediyesi, İlçe genelinde yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Mayıs ayında başlayan yol asfaltlama çalışmaları kapsamında şuana kadar 40 kilometre yol asfaltlandı.

 

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçe genelinde yapılan yol asfaltlama, ara sokaklara parke taşı döşeme ve kırsal mahallelerde sathi kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mayıs ayında başlayan yol asfaltlama çalışmaları kapsamında hedeflenen 90 km yolun asfaltlama çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 40 km yol asfaltlandı. Aynı şekilde kırsal mahallelerde yol sathi kaplama çalışmaları aralıksız devam ederken, Merkez mahallelerde, parke taşı ara sokaklarda parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

 

Mayıs ayında başlayan çalışmalar kapsamında şimdiye kadar; Hatuniye, Hafiziye, Yalı, Bahçıvan, Şerefiye, Alipaşa, Selimbey, Vali Mithatbey, Serhat, Yeni Mahalle, Halilağa ve Seyit Fehim Arvasi mahalleleri olmak üzere ilçe merkezinde toplamda 12 mahallenin yol asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, bu mahallelerde toplamda 40 km yol asfaltlandı. Eş zamanlı olarak yürütülen parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında, merkez mahallelerde bulunan birçok ara sokağa parke taşı döşeme çalışması da tamamlandı. Kırsal mahalle içlerinde ise sathi kaplama çalışması devam etmekte olup, şimdiye kadar 4 mahalle içi sathi kaplama çalışması tamamlanmış durumda.

Editör: TE Bilisim