14-21 Eylül haftasında burçları neler bekliyor.İşte Nuray Sayarı'dan haftalık burç yorumları...

 

KOÇ BURCU

Bu hafta ilişkinizi tekrar gözden geçirip değerlendirmek, yeniden düzenlemek, bir üst seviyeye taşımak için çok uygun bir zaman.Ayrıca bu dönem Art niyetli davranmak, asıl meseleyi konuşmayarak kendini çekmek, yüzleşmemek, verdiğiniz sözleri tutmamak, karşınızdaki insandan önce sizi incitebilir.Ayın ilk yarısından sonra aşk hayatınızda,Yeni keşifler romantik duygularınız artıyor partnerinize ilgisiz davranmayın.Sağlık: görünüşünüzü için son zamanlarda geliştirilen takıntı Eğer küçük ayrıntılar üzerinde duruluyorsanız psikolojinizi rahatlatın.

 

BOĞA BURCU

13 Eylül'de gerçekleşecek olan yılın son Güneş tutulması Başak ve Balık burcu aksında gerçekleşiyor. Sağlık alanında yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması, kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmeniz sayesinde zararsız ve öğretici başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Arkadaşlarınızla ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz. Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız, bu tutulma sırasında etkili rol oynayacaklardır. Yeni bir işyerine taşınabilir ya da yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar, uzun vadeli olabilir. Bilinçaltı alanında ortaya çıkan ani değişimler ve şok edici sırlar sağlığınız üzerinde etkili olabilir. Dengeli ve sakin kalmaya dikkat edin. İşyerinde birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlik yaşamaktan uzak durmakta fayda var.

 

İKİZLER BURCU

Bu hafta yeni bir projeye başlamak ya da bir kişiye yoğun olarak odaklanmak için doğru bir zaman değil. İş çevrenizde hakkınızda yapılan konuşmalar konusunda sağduyulu, mantıklı ve sakin olmaya özen gösterin. Bu dönemde ticari düzeyde, her zamankinden fazla fırsatlar çıkabilir karşınıza. Fakat kâr etmeyi beklerken zarar etme olasılığınız da yüksek olduğundan, dikkatli ve titiz çalışmalar yapmanız gerekir. Bu açı altındayken, doğru olmayan fanatik düşüncelerin istilası, hoşgörünüzün azalmasına ya da insanlarla laf dalaşı yaşamanıza meydan verebileceğinden, kendinizi bu karmaşadan sağduyunuzla koruyun. İş ve eğitim çevrenizde, size meydan okumaya kalkışanların olabileceğini kabul edin ve onları görmezden gelerek, kimsenin etkisi altında kalmayın.

Kariyerinize zarar vermek için komplo teorileri üretenlerin kötü enerjilerini gözünüzde büyütmeyin. Bu dönemde korkularınızla cesaretle yüzleşin.

 

YENGEÇ BURCU

13 Eylül'de yılın son Güneş tutulması Başak ve Balık burcu aksında gerçekleşiyor. Sağlık alanınızda yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması sırsında kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmelisiniz. Arkadaşlarınızla ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz.

Mevcut bir sağlık sorunuz varsa şifa bulabilirsiniz ya da hastalığınızla yüzleşebilirsiniz.

Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız, tutulma sırasında hayatınızda etkili rol oynayacaktır. Bu dönemde yeni bir işyerine geçebilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar, uzun vadeli olabilir. Bilinçaltınızda ortaya çıkan ani değişimler ve ortaya çıkan şok edici sırlar, sağlığınız üzerinde etkili olabilir.

 

ASLAN BURCU

13 Eylül'de yeniay Başak burcunda oluşuyor. Yeniayla birlikte günlük hayatınızda yakın çevre ilişkileriniz artabilir. Eğitim, seyahat ve ticaretle ilgili yeni girişimler yapabilirsiniz. Entelektüel yönünüzü geliştirebilir, kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Üzerinde düşündüğünüz finansal konular, sizin için önem kazanacak. Araba, aksesuar ve eviniz için harcamalarda bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz yeni projeler, işbirlikleri ve ticari işler içinde olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda oldukça renkli hareketlenmeler var ama etrafınızdaki insanların menfaatleri bu dönemde biraz daha ön planda. Günlük yaşamda önünüze çıkan fırsatları kaçırmamalı, cesaretsiz tavırlar sergilememelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, ortaklı kazançlarda olası aldanmalara karşı temkinli olmanız. Aşkta ve ilişkilerde dengeyi bulmak için, öncelikle alma ve verme dengenizi gözden geçirmelisiniz. Yalnızsanız, taze ve yeni bir ilişkinin başlangıcına niyet etmek için harika bir zaman. Bu süreçte oturup beklemek ya da endişelenmek yerine hayatınızın keyfini çıkartmaya çalışın…

 

BAŞAK BURCU

Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız tutulma sırasında etkili rol oynayacaklardır. Yeni bir iş alanına taşınabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar, uzun vadeli olabilecek. Bilinçaltı alanınızda ortaya çıkan ani değişimler ve şok edici sırlar sağlığınız üzerinde etkili olabilir. Stres altında olmayın. Kendinizi iyi hissetmediğinizden dolayı partnerinizin, arkadaşınızın veya babanızın sağlığı için endişeler yaşayabilirsiniz. Eğer bir terfi ya da prestijli yeni bir iş sahibi olmayı arzu ediyorsanız büyük olasılıkla tutulma sonrası istekleriniz gelişecektir. Yaratıcılıkla ilgili bir alanda çalışıyorsanız, zira şanslı gezegen olan Jüpiter size güzel fırsatlar sunacaktır.

 

TERAZİ BURCU

13 Eylül'de yeniay Başak burcunda oluşuyor. Yeniayla birlikte ailenize, evinize ve özel hayatınıza düzen getirmek için oldukça istekli olabilirsiniz. Atalarınız ve geçmişe bağlı kökleriniz konusunda yeni gelişmeler ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Yer değiştirmek, ev taşımak, alım-satım ve tadilat işleriyle ilgilenebilirsiniz. Fikir ve projeler içinde bulunabilirsiniz. Geçmiş konularla ilgili, yapıcı, sorun çözücü ve uzlaştırıcı konuşmalar yapmaya çalışın.

13 Eylül'de yılın son Güneş tutulması Başak ve Balık burcu aksında gerçekleşiyor. Sağlık alanınızda yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması, kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmeniz sayesinde zararsız ve öğretici başlangıçlar yapmanızı sağlayacaktır. Arkadaşlarınızla ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz. Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız, bu tutulma sırasında etkili rol oynayacaklardır. Bu dönemde yeni bir iş alanına taşınabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Yapacağınız başlangıçlar uzun vadeli olacaktır. Bilinçaltı alanınızda ortaya çıkan ani değişimler ve şok edici sırlar sağlığınız üzerinde etkili olabilir. 19 Eylül'de Merkür burcunuzda gerilemeye başlıyor. Bu dönemde her konuda yeni başlangıçlardan kaçınmalısınız.

 

AKREP BURCU

13 Eylül'de yeniay Başak burcunda oluşuyor. Sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, grup çalışmaları, gelecekle ilgili plan ve projelerinizde yeni gelişmeler ortaya çıkarabilir. Aşk, çocuklar, eğlence ve spekülatif konularda daha duygusal ve hayalci davranabilirsiniz. Karşınıza, maddi durumunuzu etkileyecek yeni gelir imkânları çıkabilir. Bütçenizi düzenleyebilir, yeni hesap planları yapabilirsiniz. İletişim cihazları, eğitim veya seyahat için bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Miras, sigorta, prim, kredi gibi hisseli paralarda fazla hayalci davranmamalı, detaylara dikkat etmelisiniz. Aile ve evinizle ilgili bazı sorumluluklar ve sıkıntılar söz konusu olabilir. Aile üyeleriyle ilişkilerinizde dikkatli olmalı, şartları fazla zorlamamalısınız. Bir aile büyüğünün sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönemde kendinizi evde biraz rahatsız hissetmeniz mümkün.

Yakın çevreniz ve akrabalarınızdan destek alabilirsiniz.

Hukuksal sorunlarınız sürpriz bir şekilde çözümlenebilir.

Eğitim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli şanslar yakalayabilirsiniz. 13 Eylül'de yılın son Güneş tutulması Başak ve Balık burcu aksında gerçekleşiyor. Sağlık alanınızda yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması, kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmeniz sayesinde zararsız ve öğretici başlangıçlar yapmanızı sağlayacaktır. Arkadaşlarınızla ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz.

 

YAY BURCU

13 Eylül'de yeniay Başak burcunda oluşuyor. Yılın son

Güneş tutulması da yine Başak burcunda gerçekleşecek.

Ailenize, evinize ve özel hayatınıza düzen getirmek için oldukça istekli olabilirsiniz. Atalarınızla, geçmişle, köklerinizle bağlantılı konularda yeni gelişmeler ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Yer değiştirmek, ev taşımak, alım-satım, yatırım ve tadilat işleriyle ilgilenebilirsiniz. Geçmiş konulara dair yapıcı ve sorun çözücü tutumlar ve konuşmalar içinde olmaya önem verin. Sağlık alanınızda yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması, kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmeniz sayesinde zararsız ve öğretici başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Arkadaşlarınıza ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz. Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız, tutulma sırasında etkili rol oynayacaklardır. Yeni bir iş alanına taşınabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar uzun vadeli olabilir. Bilinçaltı alanınızda ortaya çıkan ani değişimler ve şok edici sırlar sağlığınız üzerinde etkili olabilir.

 

OĞLAK BURCU

13 Eylül'de yılın son Güneş tutulması Başak ve Balık burcu aksında gerçekleşiyor. Sağlık alanınızda yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması, kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmeniz sayesinde zararsız ve öğretici başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. İşten kazanımlarınızı artıracak veya gelecek planlarınızı gerçekleştirecek yeni projeleri devreye sokmak isteyebilirsiniz ancak bu hemen ve zahmetsizce olmayacak. Başarılı olmak için çalışmak ve sabır göstermek gerekiyor. Organize olmak ve proje üretmek size fayda sağlayacaktır. Yeni gruplara dahil olmak, yeni bir hayat görüşü kazanmanıza ve bu alanda eğitim alıp seyahatlere çıkmanıza sebebiyet verebilir. Sosyal çevrenizi yenileyebilir, yaşça büyük veya hayat tecrübesi olan birilerinden tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili biraz can sıkıcı konular önünüze gelebilir.

 

KOVA BURCU

13 Eylül'de yeniay Başak burcunda meydana geliyor. Ayın 13-14-15 ve 16'ncı günlerinde, maddi durumunuzu etkileyecek hisseli paralarla ilgili işler yaşamınızı sıkıntıya sokabilir. Beklediğiniz prim, kredi, sigorta, nafaka, kira gibi bazı gelirlerde yeni uygulamalar olabilir. Yeni yatırımlar konusunda dikkatli olmalı, detaylara dikkat etmelisiniz. Kariyer yaşamınızda ve işbirliklerinde güçlü dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Karşınıza çıkabilecek bazı engel ve sıkıntılara karşı yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Bu yeniayla birlikte sağlığınızla ilgili küçük bir operasyon geçirmeniz de gündeme gelebilir. İşbirlikleri alanında çok şanslısınız. Özel bir ilişki ve ortaklıkla ilgili sürpriz kararlar alabilir, girişimde bulunabilirsiniz. 13 Eylül'de yılın son Güneş tutulması Başak ve Balık burcu aksında gerçekleşiyor. Sağlık alanında yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması, kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmeniz sayesinde zararsız ve öğretici başlangıçlar yapmanızı sağlayacaktır. Arkadaşlarınızla ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz.

Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız bu tutulma sırasında etkili rol oynayacaklardır. Yeni bir iş alanına taşınabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar, uzun vadeli olacaktır. Bilinçaltı alanınızda ortaya çıkan ani değişimler ve şok edici sırlar sağlığınız üzerinde etkili olabilir.

 

BALIK BURCU

Bu hafta maddi konularda üzerinde çalıştığınız işlerden sürpriz gelir imkânları karşınıza çıkabilir. Sanat, çocuklar, eğlence ve organizasyonla ilgili işler bu dönemde sizin için daha kazançlı olabilir. İlişkinizi tekrar gözden geçirip değerlendirmek, yeniden düzenlemek ve bir üst seviyeye taşımak için çok uygun bir zamandasınız. Ayrıca bu dönemde art niyetli davranmak, asıl meseleyi konuşmayarak kendini çekmek, yüzleşmemek ve verdiğiniz sözleri tutmamak karşınızdaki insandan önce sizi incitebilir. Ayın ilk yarısından sonra, aşk hayatınızda yeni keşifler ve romantik duygular artıyor. Partnerinize karşı ilgisiz davranmayın. 13 Eylül'de yılın son Güneş tutulması Başak ve Balık burcu aksında gerçekleşiyor. Sağlık alanınızda yeni başlangıçlar yaratan Güneş tutulması, kısa yolculuklarınızda dikkatli hareket etmeniz sayesinde zararsız ve öğretici başlangıçlar yapmanızı sağlayacaktır. Arkadaşlarınızla ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz. Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız bu tutulma sırasında etkili rol oynayacaklardır. Yeni bir iş alanına taşınabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar, uzun vadeli olacaktır. Bilinçaltı alanınızda ortaya çıkan ani değişimler ve şok edici sırlar sağlığınız üzerinde etkili olabilir.


KAYNAK-HÜR HABER

Editör: TE Bilisim