Olay dün gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle, evinin çatı katına çıkan 22 yaşındaki Sinan A. İsimli şahıs iple kendini asarak intihar etti.

Sinan A. Sosyal paylaşım sitesinde kendi açtığı facebook sayfasında yaklaşık bir yıldır, sürekli intihar edeceğini ve intihar ile ilgili değişik yorumlar yayınladığı görüldü.

 

‘İNTİHARA SAATLER KALDI’

En son intihar etmeden 4 saat önce paylaşım yapan Sinan A. ‘İntihara saatler kaldı’ şeklinde bir paylaşım yaptığı görüldü. Başarılı bir tekwnado sporcusu olan Sinan A.’nın ailesi, yakınları ve sevenleri bu olayın nasıl ve neden meydana geldiğine bir türlü anlam veremediklerini söyledi. Seyit Fehim Arvasi Mahallesi’ndeki evinin çatı katında hayatına son veren Sinan A.’nın cansız bedeni, neden intihar ettiği ve olayın aydınlanması için Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Sinan A’nın cenazesi yapılacak olan otopsinin ardında aynı mahallede bulunan mezarlıkta defnedileceği belirtildi.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN İNTİHAR EDECEĞİNİ DUYURDU

Sinan A. intihar etmeden önce sosyal paylaşım adresinden şu paylaşımda bulundu:

Son günlerde başımdan geçenleri düşünmeye başladım. Sonra düşünmekten vazgeçtim. Hayat insanı müthiş yıpratıyordu; ya gitmek yada intihar etmek bunlar için sebebim çok çaresizliğimden gayrı hiçbir kabahatim yok. Bazen intiharlar iyi geliyor; bazen de depresyonda olup olmadığımdan emin değilim. Yani, mutsuz değilim. Ama mutlu da değilim. Gün içinde espriler yapıp gülebiliyorum. Fakat bazı geceler yalnız kaldığımda, nasıl hissedildiğini unutuyorum...

Peki kaç intihar yeter, bendeki sizi öldürmeye bu gece bir daha deneyelim bu son olsun; artık kalbim çok yoruldu uyumak istiyor.............

Kendini intiharla tatmin eden insandan korkun. Zira sizi de öldürmekten çekinmeyecektir. Dünya size kalsın, yalanlar size kalsın, sahtekarlıklar size kalsın, dostluklar size kalsın, aşklar size kalsın, duygular size kalsın, düşünceler size kalsın, nasihatler size kalsın.......”

Editör: TE Bilisim