Büyükşehir Belediyesi İpekyolu ilçesi Bostaniçi- Ortanca grup yolu güzergâhında 42 km yolda asfaltlama çalışması yapıyor. Belediye, yıl içerisinde 600 kilometre asfalt, 40 köprü, 500 menfez çalışması yapacak.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Yol Yapım ve Bakım Onarım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2015 yılı yatırım ve çalışma programı kapsamında il genelinde mahalle yolarının kalite ve standartlarının artırılmasına yönelik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Bu çalışmalar kapsamında İpekyolu ilçesi Bostaniçi- Ortanca grup yolu güzergâhında 42 km yolda asfaltlama çalışması yapılıyor. Kırsalda yol ulaşım standartlarının yükseltilmesi için yoğun bir çalışma gösteren Büyükşehir Belediyesi, il genelinde birçok mahalle yolunu asfalta kavuşturmayı hedeflerken, mahalle yollarındaki araç trafiğinin yoğun olması sebebiyle de ulaşımda problemler yaşanmaması için çalışmalara ara verilmeden devam ettiriliyor. Bostaniçi- Ortanca grup yolu güzergâhında 42 km yolun büyük bir bölümü tamamlanırken, kısa bir süre sonra çalışmalar tamamlanacak.

 

Bu çalışmalarla beraber bütün ilçelerde, mahalle yolları onarım ve stabilize kaplama çalışmaları, asfalt, yama yapım çalışmaları, köprü ve sanat yapıları çalışmaları aralıksız devam ederken, yıl içerisinde belediye 600 kilometre asfalt, 40 köprü, 500 menfez çalışması yapacak. 

Editör: TE Bilisim