Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsum Semerci, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Vali İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti. 


İl Müdürü Mahsum Semerci, beraberindeki Şube Müdürü Ahmet Fidan, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ve Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, öğretmen ve öğrencilerle Vali Taşyapan’ı ziyaret etti. İl Müdürü Semerci ve personelinin 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlayan Vali Taşyapan, çevre ile ilgili yapılan çalışmalar nedeniyle İl Müdürü ve ekibine teşekkür etti. Toplumda çevre bilincinin üst düzeye çıkarılması için herkesimin sorumluluk üstlenmesi gerektiğine işaret eden Vali Taşyapan, bu konuda yerel yönetimler, kamu kurumları ve özel sektörün el ele vererek sürdürülebilir bir çevrenin oluşumuna katkı sunmasının önemine vurgu yaptı.


Vali Taşyapan, daha sonra düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Çatak Yatılı Bölge Okulu ile Hayati Kapukaya, Merkez Hürriyet ve Şehit Seyvan ilkokullarından öğrencilere bisiklet ve tabletten oluşan hediyelerini vererek, kendilerini tebrik etti ve derslerinde başarı diledi.

Editör: TE Bilisim