Van Valisi Münir Karaloğlu’nun yolunu keserek asfalt isteyen ve isteği kısa sürede yerine getirilen 75’lik Zahide nine bu kez teşekkür için makamına geldi.

Göreve başladıktan sonra sık sık köy ziyaretler gerçekleştiren ve halkın sorunlarını dinleyen Vali Münir Karaloğlu, 2 yıl önce yine bir köy gezisinde makam aracının yolu 75 yaşındaki Zahide Çuvaş tarafından kesilmişti. Kum taşıyan ağır tonajlı araçlar yüzünden yolları bozulan ve çıkan tozdan dolayı da rahatsızlığını dile getiren Zahide nine Vali Karaloğlu’ndan köy yollarının asfaltlanmasını istemişti. Zahide ninenin bu isteğini yerine getiren Karaloğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne talimat vererek, Köprü Köyü’nün yolu asfaltlattırmıştı.

75 YAŞINDA VALİLİK YOLUNDA

3 ay önce köylerde yapımı devam eden deprem konutlarında incelemek üzere Köprü Köyü’ne giden Vali Münir Karaloğlu’nun yolunu kesen Zahide nine yollarının asfaltlanmasından dolayı kendisine teşekkür etmişti. Zahide nine bu kez torunlarını alarak Van Valiliği’nin yolunu tuttu. Bir buket çiçekle birlikte Karaloğlu’nu makamında ziyaret eden Zahide nine, yollarının asfaltlanmasından dolayı dualarını tekrarladı. Karaloğlu’nun boynuna sarılan Zahide nine, “Sayın Valim Allah sizden razı olsun. Daha önce yollarımızda çıkan tozlar sebebiyle adeta gözlerimiz kör oluyordu. Yolumuzu asfaltlattırdığınız için şimdi bu sıkıntıdan kurtulduk. Size ve başbakanımıza sürekli dua ediyorum. Allah sizin gibi yöneticileri başımızdan eksik etmesin” dedi.

VALİ KARALOĞLU: HER ZAMAN DUAYA İHTİYAÇ VAR

Vali Münir Karaloğlu da her zaman duaya ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “Bizim bir tek gayemiz var o da vatandaşımıza hizmet etmek. Sizleri mutlu görünce biz yöneticilerde mutlu oluyoruz” dedi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası Zahide nine, geçtiğimiz günlerde askerden gelen torunu için de iş talebinde bulundu. Vali Münir Karaloğlu da devletin personel alma şartının Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) olduğunu belirterek, özel sektörde torunun işe girme konusunda yardımcı olabileceğini söyledi. Karaloğlu, Zahide nine ve torunlarını kapıya kadar uğurladı. 

Editör: TE Bilisim