Van’daki Cihan Medya Dağıtım (CMD) biriminde çalışan dağıtıcılar,  Peygamber Efendimiz (sas)’im dünyaya gelişi münasebetiyle düzenlenen ‘Kutlu Doğum’ etkinliği çerçevesinde 1 milyon salavat okudu. En fazla salavat okuyan 3 dağıtıcıya takım elbise hediye edilirken diğer dağıtıcılara da birer gömlek hediye edildi.

Van CMD İl Temsilciliği, Peygamber Efendimizin (sas) dünyaya teşrifi dolayısıyla ‘1 milyon tiraja bir milyon salavat’ kampanyası başlattı. 1 ay boyunca gazetelerini salavat okuyarak dağıtan dağıtıcılardan ilk üçe girenlere ödülleri verildi. Ödüllerini verirken kısa bir açıklama yapan Van CMD il yöneticisi Yusuf Sinan, dağıtım personellerinin gazetelerini dağıtırken geçirdikleri süreleri salavat getirerek, Peygamber Efendimiz (sas)’i anmaları için böyle bir yola başvurduklarını söyledi. Personelinin bir ay boyunca abdestli bir şekilde 1 milyon salavat getirdiğini belirten Sinan, “Bundaki amacımız arkadaşlarımızın bu güzelliği alışkanlık haline getirmesidir. İnşallah bundan sonra her gazete dağıtışlarında salavat getirirler bunu ümit ediyoruz.” Dedi.

En fazla salavat getirerek birinci olan dağıtıcı Bilal Özalan ise kampanyayla birlikte günlük dağıtım yaptıkları 4-5 saati salavat okuyarak değerlendirdiğini ifade etti. Bir elinde gazete, bir elinde zikirmatikle bir ayı çok verimli bir şekilde geçirdiğini aktaran Özalan, “Şu an kampanya bitti ama ben halen okumaya devam ediyorum. İnşallah salavat çekmemiz alışkanlık haline gelir.” Diye konuştu.

Kampanya da dağıtıcılardan Bilal Özalan birinci olurken, Remzi Koçak ikinci, Yakup Şahin ise üçüncü oldu.

Editör: TE Bilisim