Van Cumhuriyet Başsavcılığı ile Van Valiliği ve Sağlık İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Adliye lojmanları sağlık müdürlüğüne devredildi.


Van Cumhuriyet Başsavcılığı makamında düzenlenen protokol ile adalet Bakanlığı adına tahsisli 5 blok 130 daireden oluşan adalet konutlarının tamamı ile Sağlık Bakanlığına ait Van’da bulunan bazı taşınmazların takas yoluyla süresiz olarak devri yapıldı.

 

Protokol kapsamında Adalet Bakanlığı personelince kullanılmak üzere Edremit İlçesi Süphan Mahallesi'nde yaptırılan ve defterdarlık tarafından Van Cumhuriyet Başsavcılığına tahsis edilen 5 blok, 130 dairenden oluşan konut Sağlık Bakanlığı bünyesinde Van Sağlık İl Müdürlüğüne devredildi.

 

Aynı protokol kapsamında Sağlık Bakanlığı adına bulunan Tuşba İlçesi Yeşilsu Mahallesi'ndeki arsa ile İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsa takas yönetim ile Van Cumhuriyet Başsavcılığına devredildi.

 

Devir işlemleri kapsamında Van Valisi Murat Zorluoğlu, Van Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ve Sağlık İl Müdürü Dr. Ergün Yanmaz’ın protokol imzaladı.

 

Vali Zorluoğlu protokolün hayırlı olmasını diledi.

 

Editör: TE Bilisim