Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ve Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) üyeleri, Adilcevaz’ı ziyaret etti.

 

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un daveti üzerine ilçeye gelen iş adamı Ahmet Eren ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ettiler. Başkan Necati Gürsoy ile burada bir süre sohbet eden iş adamı Ahmet Eren ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Adilcevaz Kültür ve Sanat Evi’nde Belediye Başkanı Necati Gürsoy tarafından verilen yemek programına katıldılar.

 

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Bitlis’imizin değerli iş adamlarından olan Ahmet Eren Bey’in ilimize yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Gerçekten ilimize çok güzel hizmetler yapmaktalar. Adilcevaz ilçemiz Van Gölü kıyısında ve Süphan Dağı eteklerinde yeşil ile mavinin harmanlaştığı güzel bir ilçemizdir. Aynı zamanda Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait tarihi camiler ilçemizde bulunmaktadır. İlçemiz özellikle turizm ve tarihi özelliklerinin yanı sıra bölgemizin en huzurlu kentidir. Devletine, milletine ve bayrağına bağlı olan bu ilçemiz gittikçe daha da gelişerek bölgemizin en güzel ve yaşanabilir yerlerinden biri olacaktır. Değerli iş adamı Ahmet Bey ve BETAV yönetim kurulu üyelerine ilçemize geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bundan böyle kendilerini tatil için her zaman bu güzel ilçemize bekliyoruz” dedi.

 

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ise, ilçede çok güzel bir şekilde ağırlandıklarını ifade ederek, “Değerli belediye başkanımızla Bitlis’te karşılaştık ve sağ olsun bizi Adilcevaz’a davet ettiler. Bizde değerli başkanımızın davetini kırmayarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu güzel ilçemize gelmiş olduk. Değerli başkanımız ve ekibi gerçekten bizleri çok sıcak karşıladılar ve çok etkilendik. Özellikle Adilcevaz’a karşı ilgim ve duygusal bağlarım var. Adilcevaz en çok sevdiğim yerlerden biridir. İnşallah bundan sonra da buralara geldiğimizde Adilcevaz ilçemizi yine ziyaret edeceğiz. Bizleri çok güzel bir şekilde ağırladıkları için değerli başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Program sonunda Belediye Başkanı Necati Gürsoy tarafından iş adamı Ahmet Eren’e plaket takdim edildi. 

Editör: TE Bilisim