AK Parti Van merkez Edremit İlçe Başkanlığı “Ocak Ayı Danışma Meclis” toplantısı yapıldı.

 

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan , AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Nalan Cacim, Edremit İlçe Kadın Kolları Başkanı Habban Demircioğlu ile partililer katıldı. Saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan program, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, toplantıya yoğun katılımdan dolayı partililere teşekkür ederek başladı. Bayramoğlu, “AK Parti sizin içinizden çıkan bir parti olarak 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız. Bizlerde Edremit ilçemizde bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Göreve geleli ve bu 20 ayda 10 yılda yapılmayanları yaptık, bunlara sizler şahitsiniz. 7,5- 8,5 milyonluk borcu, 2,5 milyona indirdik ve borç yükümüz azaldı. Sabır gerekiyor, doğru eleştirileri alırız fakat doğru olmayan eleştirilere de cevabımızı veririz. Bizim verecek olduğumuz cevap da başarının ta kendisidir” dedi.

 

Bayramoğlu, “Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bu ‘Bin 100 Aydın müsveddesi’ bir bildiri yayınladı bunların dertleri belli. Güvenlik güçlerimizin yaptıklarını ve yaşadıklarını görüyorsunuz. Kimin kalleşçe davrandığını kimin kardeşçe davrandığı milletimiz gayet iyi görmektedir. Önemli olan bizlerin birliği, beraberliği ve huzurudur. Bunun teminatı olan AK Partinin bireyleri olarak da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

 

“2015 YILININ BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ SEÇİM ATMOSFERİ İÇİNDE GEÇTİ”

2015 yılını doğrusuyla, yanlışıyla; sevinç ve üzüntüsüyle beraber geride bıraktıklarını ifade eden Bayramoğlu, “2015 yılının büyük bir bölümü seçim atmosferi içinde geçti. Önce 7 Haziran 2015, daha sonra 1 Kasım 2015 seçimlerinin yaşandığı bir yıl oldu. 7 Haziran seçim sonuçları hiçbir partiye tek başına iktidar olma imkânı vermemiştir. Ancak AK Partimizin başında bulunacağı ve koalisyon hükümetinin kurulmasına imkân vermiş ise de Sayın Başbakanımızın tüm çabalarına rağmen, muhalefet partilerinin hiçbirisi ülkenin sevk ve idaresinin sorumluluğunu almaya cesaret edememiş ve yeniden erken seçime gidilmesi kararı alınmıştır. Halkımız 7 Haziran seçimlerinden sonrada değişen ve yaşanan boşlukları görünce, bu ülkede AK Parti’nin iktidarına ne kadar ihtiyaç olduğunu fark ederek, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 50’ye varan bir çoğunlukla AK Parti’yi tek başına iktidara getirmiştir” dedi.

 

Hizmetlerini anlatan Bayramoğlu, “Van hakikaten bir muhabbet şehri. Çok güzel bir danışma toplantısı oluyor ve bizler en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Tabii çok kıymetli il başkanımız Av. Zahir Soğanda, AK Parti Tuşba İlçe Başkanım Naif Şabu bey ve çok kıymetli İpekyolu İlçe Başkanımız Rasim Aslan ağabeyimiz bu zamanı çok güzel bir şekilde ifade ettiklerinden dolayı, ben onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bakın konuşmaların başından sonuna doğru gelirseniz. Hep bu memleketi daha iyi bir seviyeye nasıl getireceğiz dediler. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, üyesi olduğumuz ve üyesi olmakla şeref duyduğumuz bu güzel partide, daha güzel hizmetleri nasıl yapacağız, onun derdindeler. Konuşmaların tamamında kulaktan kalbe çok güzel mesajlar vardı. Onun için ben tekrar il ve ilçe başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Arkadaşlar bizler tesadüfen burada toplanmış insanlar değiliz. Rastgele birilerinin sokakta bir araya gelelim dediği insanlar değiliz. Buradaki her bir koltukta oturan kardeşimiz, bir dava insanıdır. Memlekette hizmet aşkıyla yürüyen sizler, Van’ın çok mükemmel ve çok kıymetli insanlarısınız. Bizlerde hasbelkader Rabbim kaderi ilahiden nasip etmiş Van Edremit İlçe Başkanlığı hizmetkarlığa talip olduk” şeklinde konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

Editör: TE Bilisim