AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sonrası açıklamalarda bulundu. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili açıklama yapan Çelik, "Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız." dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik şunları söyledi:

"31 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ ANKARA'DA YAPACAĞIZ"

Çelik, yaptığı açıklamada, "Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız." dedi.

"MÜTTEFİK DEYİNCE ABD'NİN AKLINA İLK OLARAK TÜRKİYE'NİN GELMESİ GEREKİR"

Çelik, "Müttefik deyince ABD'nin aklına ilk olarak Türkiye'nin gelmesi gerekir. Ama 'DEAŞ'tan müttefikimiz' diye bahsetmeleri büyük bir kırılmadır." dedi.

Ömer Çelik, sözlerinin devamında, "Türkiye Cumhuriyeti Devletine 'Kürtlere dokunmayın' diyen kim varsa, aynaya baksınlar, Kürtlere yaptıkları zulmü hatırlasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölgedeki Kürtlerin de Arapların da Türkmenlerin de dostudur. Tarih göstermiştir ki çoğu zaman bu halkların tek dostu Türkiye'dir. Şunu unutmamak gerekir ki hiç kimse ama hiç kimse Kürt kardeşlerimize sahip çıkma konusunda Türkiye Cumhuriyeti'ne ders veremez. Kürtlerin en büyük dostu hatta tek dostu Türkiye Cumhuriyeti'dir. Türkiye'nin güvenlik meseleleri herhangi şekilde zamana oynamaya, süreci uzatmaya, pazarlığa tabi değildir. Bir gece ansızın oraya gidebiliriz" ifadelerini kullandı.

"BORÇ SİLME YOKTUR, YAPILANDIRMA VARDIR"

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Bir borç silme yoktur, iki yapılandırma vardır. Bu futbol hayatımıza olumlu büyük bir katkı sağlayacaktır. Çiftçinin hayatına da bir eksiklik ya da olumsuz bir söz konusu değildir" şeklinde konuştu.

EKREM İMAMOĞLU-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtemelen hafta içi CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşeceğini bildirdi.

FAZIL SAY KONSERİ

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız bu davete, konsere katılmak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim