ŞEHRİVAN HABER: Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı’ndan istifa etti. 

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, yaptığı açıklamada, yeni dönemde Ak Parti Tuşba İlçe başkanlığına aday olmayacağını belirterek, ilçe başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

GÜNİNİ: AK PARTİ TUŞBA İLÇE BAŞKANLIĞINDA İSTİFA EDİYORUM

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “AK Parti davasına koltuk veya menfaat için değil, inandığı için bugüne kadar hizmet ettiğini ifade eden Günini, bundan sonra da aynı duygu ve inançla hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi: Siyasette tek bir amacımız vardı, o da teşkilatımızı başarılı bir şekilde geleceğe taşımak, inandığımız davamıza hizmet etmek, halkımız sorunlarına çözüm üretmek ve kentimizin gelişmesine katkı sunmak. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar içerisinde, bir dönem Tuşba Belediye Meclis Üyeliği görevinde de bulundum. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı görevine getirildim. İlçe Başkanı olarak göreve geldiğimiz andan itibaren de sorumluluk alanımızdaki tüm köylerde ve mahallelerde Genel Merkezimizin bizden istediği çalışmaları yapmak için aşk ve inançla çalıştık. Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Bizden önce görev alan arkadaşlarımızın yaptığı hizmetleri bizden sonra görev alacak arkadaşlara dahi başarılı bir şekilde devretmeyi amaç edindik. Partimizin 7. Olağan kongre süreci için Genel Merkezimizle yaptığımız istişarelerde yeni dönemde yeni arkadaşlarımızın önünü açmak, süreci amacına uygun ve doğru bir şekilde yürümesine katkı sunmak için aday olmayacağımı ifade ettim. Genel Merkezimizin de oluruyla, yeni sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi isin bugün itibariyle Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı görevimden ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum”

“ÖNEMLİ OLAN MAKAM VE MEVKİDE KALMA SÜRESİNİN UZUNLUĞU DEĞİL”

Açıklamanın devamında son olarak şu ifadeleri kullandı: “14.12.2019 AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günn yen dönemde aday olmayacağını açıkladı. Gerek seçim dönemlerinde gerekse normal zamanlarda ilçe teşkilatımızın gayretli çalışmaları kamuoyunun takdirini kazanmıştır. Kapım gönlümüz ve telefonumuz her zaman açık olmuştur. Görev süremiz boyunca ilçe teşkilatımızın her bir mensubunun gayesi sadece Allah rızası için ilçemize, memleketimize ve insanımıza hizmet etmek olmuştur. Dava şuuru içerisinde ve bir aile sıcaklığında benimle yol yürüyen Ana kademe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Rabbim uzun ömürler nasip eylesin. Her zaman inançla ve azimle Liderimizin ve Ak Partimizin emrinde olacağız. İleri tarihlerde partimizin vereceği her türlü görevi yerine getirmeye hazırım. Önemli olan makam ve mevkide kalma süresinin uzunluğu değil, makamda olunan sürenin sorumluluğunu yerine getirebilmektir. Büyük bir onur ve gururla başladığımız bu önemli görevi aynı onur ve gururla bırakıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni dönemde göre gelecek İlçe Başkanımızın ve teşkilatımızın her daim destekçisi olacağız. Tuşba Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimizin gayretli çalışmaları ile Tuşba’nın daha güzel olacağına yürekten inanıyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim