31 Ekim 2020 tarihinde yapılan 7. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden Van İl Başkanlığına seçilen Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanlığı binasında yürütme kurulu üyelerine mazbatalarını verdi. Yeni listesine flaş isimlere de yer veren Türkmenoğlu, yeni eklediği yönetim kurulu üyeleri ile dikkatleri üzerine çektikten sonra A takımı ile ilk buluşmasını da gerçekleştirmiş oldu.

2023’ÜN A TAKIMINI OLUŞTURDU

İl Yürütme Kurulu üyelerine mazbatalarını verdikten sonra konuşan İl Başkanı Türkmenoğlu’ “7. Olağan Kongremizde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizler yeni Ak kadrolarımızla birlikte 2023 hedeflerimize doğru büyük bir azimle yürüyeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Partimizin tüm kademeleriyle birlik ve uyum içerisinde, Van için var gücümüzle çalışacağız. Partimizin kuruluşundan bu yana emek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu kutlu davada bizlere güç katacak yürütme kurulu üyelerimize muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

İŞTE TÜRKMENOĞLU’NUN YENİ EKİBİ

Bugün mazbatalarını alarak göreve başlayan il başkan yardımcılarının listesi; Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre Güray, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdulsamet Göl, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Başak, Dış İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Çağatay Akyol, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pınar Gülle, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muğdat Günini, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Güven Sönmez, Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Hakan Yavuz, İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hatice Özmen, Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas ve İl Sekreteri Mehmet Tuğrul’dan oluştu.

Editör: TE Bilisim