Özlü Söz: Hepimiz kıyam edip İsrail’i ortadan kaldırmalı ve onun yerine kahraman Filistin milletini başa geçirmeliyiz. İmam Humeyni (rah. al)

Kuranı incelediğimizde Allah bize Yahudi kavminden ve onların yapmış olduğu isyan, bozgunculuk, hile ve fesatçılıklarından dolayı birçok ayet ile biz Müslümanları uyarmaktadır.

Fakat ne yazık ki ilahi birçok uyarıya rağmen Müslümanlar Yahudilerin bu yönüne karşı hiçbir tedbir almadığı gibi bugün onların tahrif edilmiş Tevrat hükümlerini dünyaya dayatmalarına karşı sadece seyirci kalmaktadır. Çünkü onların batıl davalarına karşı gösterdikleri önem ve hassasiyet ne yazık ki Müslümanlar tarafından İslam’a ve Kurana karşı aynı hassasiyet ve önemi göstermedikleri ortadadır. Siyonist İsrail’in bugün Filistin halkına karşı uyguladığı soy kırım ve katliama karşı sadece seyirci olmaktadırlar.

1492 yılında Osmanlı Padişahı Kanuni tarafından İspanyanın zulmünden kurtarıp onları kendi topraklarında iskan etmesinin ardından 1626 yılında doğan Sabaty Sevi ve arkasından gelen Yahudilerin yapmış olduğu ihanetler ne yazık ki bugün bütün İslam alemi tarafından yaşanmaktadır.

Osmanlıyı yıkan zihniyetin ana hedefi Filistin toprakları üzerinde Yahudilere bir devlet kurmaktı ve bunun için Osmanlı devletini tarih sahnesinden indirdiler. Osmanlının yıkılmasının ardından 1948 yılında özelikle İngilizlerin eli ile Siyonist devletin temelleri atıldı ve ondan sonra onları koruyup gözeten bir Amerika’yı hep sahnede gördük. Bunun sebebi ABD yönetiminin içi Yahudilik dışı Hıristiyanlık olan Protestan mezhebinin türevi olan Evanjelizmin ABD yönetiminde etkin olması ve Siyonist İsrail’i her hal ve şartta desteleme yanlısı bir politika izlemeleridir.

İsrail bir terör soncu kuruldu ve bugüne kadar geçmişinde tedhiş, terör, katliam ve hukuk tanınamazlık hep oldu ve bu durum ABD yönetimi tarafından da hep desteklendi.

Peki! Kim bu Amerika; Türkiye’nin müttefiki ve dostu!

Her Ramazan ayı başladığında Siyonist İsrail Filistin halkını bombardımana tabi tutar.

Peki! Neden? Cevabı çok basit Müslümanların Kurana dönüşlerini engellemek ve İslam coğrafyasında bulunan petrol, maden ve su kaynaklarının yanı sıra güya Allahın kendilerine Mısırda çıkan Nil nehri ile Türkiye’de ki Fırat nehirlerinin arasında bulunan toprakların kutsal olduğu inancı ile bu topraklarda Yahudi İmparatorluğu kurup hâkimiyeti kurmaktır.

Oysa Müslümanlar Kuranda yeryüzünde Allahın hâkimiyetini tesis edip dünyayı imar etmenin yanı sıra adaletle yönetmenin ilkelerini yerine getirmektir.

İşte Siyonistlerin işine gelmeyen budur.

Onlar yeryüzüne kendileri hâkim olmak istiyor ve bunu kendi elleri ile tahrif ettikleri Tevrat’a dayandırıyorlar. Oysa Allah onları ayetlerini değiştirdikleri ve kendilerine gönderilen Peygamberleri şehit ettikleri için lanetlemiştir. Yani onlar lanetlenmiş bir kavimdir.

Şimdi Allah’ın Kuranda Yahudiler ile ilgili beyan buyurdukların başlıklar halinde sıralayalım;

1- Yahudiler Müslümanlara inanmazlar

2- Yahudiler Allah’ın nurunu söndürmek isterler

3- Yahudiler Kurana inanmazlar

4- Yahudiler Buzağıyı ilah edindiler

5- Yahudiler kendi kitaplarının bir kısmına inanırlar

6- Yahudiler Tevrat’a uymazlar

7- Yahudiler Tevrat’ı tahrif etmişler

8- Yahudiler antlaşmalara uymazlar

9- Yahudiler Allah’a verdikleri sözde durmazlar

10- Yahudiler isyan etmiş ve haddi aşmışlar

11- Yahudiler imandan sonra küfre döndüler

12- Yahudiler lanetlenmişler

13- Yahudiler Hz. Meryem’e zina iftirası attılar

14- Yahudiler Peygamberlerini şehit ettiler

Kuranın beyanların daha da çoktur ama bunlar Yahudiler hakkında bize temel bir fikir vermeye yeterlidir sanırım.

Bugün bütün dünya milletleri Siyonist İsrail’in Filistinlilere ve özelde Gazzeye yapmış olduğu bu katliam öfke ve nefretle karşılanmaktadır. Ne acıdır ki İslam coğrafyasında kendilerini Müslüman olarak gösteren ama özelde ABD emperyalizmi ile birlikte hareket eden Arap işbirlikçi devletleri Venezüella devlet başkanını gösterdiği cesareti gösteremediler.

Bu konuda Erdoğan da eleştirilirken c.başkanlığı çalışmalarında meydanlarda İsrail’e çatıyor. Ama bu çatma sadece siyaseten yapılan çatmadır. Nedenine gelince ABD de bulunan ADL adlı Siyonist bir örgüt tarafından kendisine üstün cesaret madalyası verildi. Bunu geri vererek tarafının ve samimiyetini göstermeli. Bu kendisine sorulduğunda “bu madalya tarafımıza verildiğinde İsrail ile aramız böyle değildi” diyor. Kendisine şunu söyleyelim “ İsrail 1948’den beri vuruyor ve sizi iktidarınız zamanında da Gazze’ye yine saldırmıştı ve siz yine bir şey yapmamıştınız” deme hakkını kendimizde görmekteyiz.

Erdoğan’ın yapması gereken ikinci adım Kürecikteki radarları kapatsın ve oğlunun gemileri ile Kürt petrolünü İsrail’e göndermeyi durdursun.

Demek ki meydanlarda nutuk atma ile icraatlar birbiri ile örtüşmüyor…

Peki! Bu işin sonu nereye varacak ve İsrail hep Filistinleri katledecek…

Bize bu konuda Hz. Peygamberimiz müjde vermektedir.

Buyuruyor ki; Müslümanlarla Yahudiler cenk etmedikçe kıyamet kopmaz. Hatta Yahudi bir taş ve ağacın arkasına gizlenir de taş ve ağaç (Allah’ın takdiri ile) Ey Müslüman! Şu Yahudi benim arkamda (saklanmakta) dır. Gel onu öldür diyecek. Ancak ĞARKAD müstesna. Zira o Yahudi ağacıdandır.” ( Riyazussalihin 1817. Hadis say. 1067)

Bu savaşa Müslümanlar olarak KIYAMET SAVAŞI diyoruz. Onlarda bu savaşa ARMAGEDON savaşı adını veriyor. Bu savaş olacak ve zafer Müslümanların olacaktır.

Bugün İslam coğrafyasında İsrail’e duyulan kin ve öfke bu savaşta yerini bulacak ve Siyonist katiller yeryüzünden silinecek.

O günün özlem ve zafer nidaları ile…

Selam ve dua Allah’a gerçek manada tabi olanlara…