Tuşba ilçesinde ikamet eden Atiye Dayan adlı vatandaş, 6 gündür kızından haber alamıyor. İlçenin Abdurrahman Gazi mahallesinde ikamet eden 17 yaşındaki Şilan isimli kızdan haber alınamıyor.

Kızının 6 gün önce işe gitmek için evden çıktığını ve bir daha kendisinden haber alınamadığını ifade eden anne Atiye Dayan, “Kızım, saat 07.00'de 'işe gidiyorum' diye evden çıktı. O günden beri kızım kayıp. Hiçbir şekilde kendisine ulaşılamıyor. Kızım kaçırıldı mı? Başına bir şey mi geldi haberimiz yok” dedi.


Kızının çalıştığı Tamara Güzellik Salonunda saat 14.00 sıralarına kadar çalıştığının kamera kayıtlarında mevcut olduğunu ifade eden Dayan, şunları söyledi: “Kızımı kaybolduğu gün akşam saat 19.00 sıralarında geç kaldığı nedeniyle aradım, ancak telefonuna ulaşamadım. Biraz daha bekledim. Saat 20.00’de tekrar aradım yine ulaşamadım. Bende çalıştığı yere gittim, arkadaşlarına sordum. Kızımın çıktığını söylediler. Emniyete haber verdim. Yapılan araştırmada kızımın saat 14.00 sıralarına kadar çalıştığı kamera kayıtlarında mevcut. Ancak o saatten sonra bir bilgiye ulaşamıyoruz.” 


Kızının 10 gün çalıştığı bir gazeteden ayrıldığını ve daha sona bir güzellik salonunda işe başladığını dile getiren anne Dayan, “Kızım çalışıp altı kardeşine bakıyordu. Bir sıkıntısı yoktu. Allah rızası için kızımı gören duyan varsa bana haber versin. Başına ne gelmişse gelsin, ben onun annesiyim, her zaman onun yanındayım. Benim için sadece kızım önemli, hiçbir şeyin önemi yok. Çalışıp 6 kardeşine bakıyordu. Ne olursa olsun kim gördüyse kimin haberi varsa bana haber versin. Benim annem, babam, varım, yoğum her şeyim kızımdır” şeklinde konuştu.


Gözyaşları içerisinde kızının son çektiği fotoğrafı öpen acılı anne, kızını görenlerin veya bulanların 0541 690 91 16 numaralı telefona haber vermelerini istedi.

Editör: TE Bilisim