Bülent Arınç, Burhan Kuzu'nun iddialarıyla ilgili soru üzerine Twitter konusunda uyarıda bulunarak "Bu işten vazgeçsinler öncelikle Bakanlar." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent ArınçAnkara'da Başbakanlık muhabirleriyle bir araya geldi. Toplantıda Arınç, Twitter kullanan bakan ve milletvekillerine önemli uyarılarda bulundu. Bakan ve vekil arkadaşlarını eleştiren Arınç, ''Bir başkası çıkıyor, iki bin kişilik liste var diyor. Bu öyle bir hastalık haline geldi ki, çıt çıt çıt, sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyorlar. Danışman sıfatı taşıyan insanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu. Bunlar iş değil.'' dedi.

FİTİLİ BURHAN KUZU ATEŞLEDİ

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun Başbakan Erdoğan'a 2 bin kişilik istihbarat raporu sunulduğu iddialarıyla ilgili attığı tweet büyük tartışma yaratmıştı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan'a sunulduğu iddia edilen iki bin kişilik raporla ilgili olarak, "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil" diyerek Burhan Kuzu'nun iddiasını yalanlamıştı.

"BAKANLAR BU İŞTEN VAZGEÇSİN"

Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Arınç'a da bu konuyla ilgili sorular yöneltildi. Twitter konusunda çalışma arkadaşlarına uyarılarda bulunan Arınç şu ifadelere yer verdi: "Biz tweet hesabımızdan kimseyi rencide edecek, flaş bir şeyler yazalım, trend topic olsun hevesinde değiliz. Ama bu öyle bir hastalık haline geldi ki, çıt çıt çıt, sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyorlar. Bu işten vazgeçsinler öncelikle bakanlar.

"ÇIT, ÇIT, ÇIT ELİNİN KÖRÜ OLDU"

Danışman sıfatı taşıyan insanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu. Bunlar iş değil. bunlar yazılıp çizilip söyleyince siz haklısınız tabi. Bir tartışma başlıyor. Fişlemeler ahlaksızlıktır diyen bir insan bu konu karşısında ne diyebilir? Bir başka gazetede böyle bir başlık gördüm paylaşmış oldum. Ee paylaşma."

 

Editör: TE Bilisim