Askerlerin temizlik çalışmalarına katıldığını görenler böyle bir birlikteliği ilk defa gördüklerini, bundan çok mutlu olduklarını söyledi. Çalışmaya, Saray İlçesi’nin AK Partili Belediyesi de araçlarıyla katkıda bulundu.

Bir süre önce tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevine iade edilen Belediye Başkanı BDP’li Murat Durmaz, belediye çalışanları ile birlikte ilçede temizlik çalışması başlattı. Araç giriş ve çıkışına kapatılan ilçe merkezinde, temizlik için görev alan toplam 130 personel görev aldı. Belediyenin bu etkinliğine, Şehit Astsubay Erkan Durukan Kışlası ise arazöz göndererek katkıda bulundu. Asker ve belediye görevlileri ilçede birlikte temizlik çalışmalarını yürüttü. Çalışmaya Saray İlçesi’nin AK Partili Belediyesi de araçlarıyla katkıda bulundu.

 

BELEDİYE BAŞKANI ASKERLERE TEŞEKKÜR ETTİ


Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz, çalışmaya katılan askerleri ziyaret ederek teşekkür etti. Başlatılan temizlik çalışmaları ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Murat Durmaz, temizlik çalışmasına araç göndererek katkıda bulunan Astsubay Erkan Durukan Kışlası Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Dinçer Dinç ve Saray İlçesi Belediye Başkanı Ak Partili Ünal Özarslaner’e teşekkür ederek, halka hizmetlerini aralıksız sürdüreceklerini söyledi.
BDP’li belediye ile askerin ilk kez birlikte yaptığı çalışmayı görenler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu durumdan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Özalplılar, Çözüm ve barış sürecini hissetmeye başladıklarını anlatırken, “İnşallah bu birliktelik devam eder” diye konuştu. Temizlik çalışmalarının ardından Belediye Başkanı Murat Durmaz, çalışmalara katılanlara açık havada yemek verdi. Başkan Durmaz yemekte temizlik çalışmalarına katılan askerlerle de sohbet etti.

 

 
Editör: TE Bilisim