Merkezi İstanbul’da olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesi Başkanı İlker İBİŞ ile yönetim kurulu üyeleri, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasını (Tatvan TSO) ziyaret etti.

 

ASKON üyelerini karşılayan Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan, ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek, ASKON ile ortak projeler yürütmenin gurur verici olacağını söyledi. TATSO olarak daima sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışma yürütüp projeler üreterek çözümler gerçekleştirmeye önem verdiklerini kaydeden Dağdağan, şöyle konuştu: "İlçemizin sorunlarının çözümü konusunda toplantılar gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen bu toplantılar sorunların çözümü noktasında bizleri biraz umutlandırdı. Bugün de bankaların şube müdürleriyle toplantı yaparak üyelerimizin sorunlarının çözümleri konularını görüştük. Bizler bu makamda hizmet için varız ve bunu gerçekleştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çaba sarf ediyoruz."

 

İbiş ise Tatvan TSO'nun köklü bir kuruluş olduğunu söyledi. İbiş, "Tatvan TSO bölgemizin en aktif sivil toplum kuruluşudur. Çok değer verdiğimiz ve çalışmalarını takdir ettiğimiz Sayın Dağdağan, bölge çıkarları için her zaman çekinmeden elini taşın altına koymuştur. Hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi iletmek istedik. Bundan sonra atılacak adımlarda kendileriyle koordineli olarak çalışıp projeler ve çözümler üretmek istiyoruz." Dedi. 

Editör: TE Bilisim