Referanduma artık haftalar kala AK Parti cephesinde ‘Evet’ ziyaretleri sürüyor. Tüm teşkilatları ile kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Van’ın önemli ilçelerinden İpekyolu yönetimi de aralıksız vatandaş ile buluşuyor. Bu ziyaretler kapsamında Şehrivan Gazetesi’ni ziyaret eden İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ve Yönetimi Van’dan ‘Evet’ çıkacağının mesajını verdi.

 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ve ilçe yönetimindeki isimler referandum çalışmaları kapsamında Şehrivan Gazetesi’ni ziyaret etti. Kent merkezinde ve bağlı mahallelerde yoğun bir tempo ile çalışan Aslan ve ekibi yaptıkları ziyaretlerde ‘Evet’i anlatıp yeni anayasa süreci ile ilgili değişiklikleri anlatmaya devam ediyor.

 

 

İPEKYOLU’NDA ÇOK FARKLI BİR SEÇİM ÇALIŞMASI VAR!

Gazetemiz ziyareti sırasında Evet için büyük bir çalışma yaptıklarını söyleyen Aslan, son seçimlere göre oy oranını yine bir kademe daha artıracaklarını belirtti. Aslan, çalışmalar ile ilgili olarak: “Biz referandum sürecini hızla halka anlatmaya devam ediyoruz. Artık kısa bir zaman da kaldık. İnşallah biz bu süreçte en iyi şekilde değişikliği anlatmaya devam edeceğiz. Barışın ve kardeşliğin geleceği bir dönem için çalışıyor ve bunun duasını yapıyoruz. İpekyolu’nda da iyi bir ‘Evet’ çıkması için mücadele ediyoruz. Biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde son seçimin dört bin civarında önüne geçtik. Son seçimde yine görüyoruz ki AK Parti’nin Van’daki oyunun 3’te 1’ini biz tek başımıza aldık. Umarım bu sefer tüm bu oyların üstüne çıkaracağız. Çok farklı bir sistemi ile çalışıyoruz.” Dedi.

 

 

ASLAN: YENİ BİR SAYFA AÇALIM

Süreçte gençleriyle, teşkilatıyla iyi bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Aslan, bu seçim sürecini rahat bir ortamda geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Ne olursa olsun yeni bir Van sayfasının açılması gerektiğini vurgulayan Aslan: “Bu süreci ılımlı ve huzurlu bir ortamda geçirmek istiyoruz. Gençlerimiz de biz de çok sükut bir ortamda etkili bir çalışma yapmaya çalışıyoruz. Hepimiz aynı şeyi söylemek zorunda değiliz. İnsanlar istediği gibi konuşamıyorsa, istediği gibi hareket edemiyorsa bu demokrasi değildir. Bunun gelmesi gerekiyor. Bir de insanların artık fikri ne olursa olsun bir araya gelip Van için ne yapılması gerektiğini tartışması gerekiyor. İkinci bir Van yoktur, bu kentin benzeri de yoktur. Hepimiz el ele verip cazibe merkezi bir Van için yapmamız gerekenleri konuşmamız gerekiyor. Yeni bir beyaz sayfa açalım. Herkes birbirini sevsin. Oturup sorunlarımızı beraber konuşalım. Bizim istediğimiz ve özlediğimiz tablo bu. Ama özellikle bütün küfür milleti de batılısı ile, Avrupası ile bize saldırıyorsa bilmemiz lazım ki bu işte bir iş var ve biz doğru yoldayız. Bunun için iyi bir Evet ve yeni bir sistem ile biz de önümüze yeni bir yol çizelim. Bunun mücadelesini veriyoruz. İnşallah kazanacağız.”


ŞEHRİVAN HABER - MENDUH ÇALIŞKAN

 

 

 

Editör: TE Bilisim