Yurtbay Seramik’in iş ortağı olan Atalılar showroom açıldı.

 

Atalılar Showroom Van’da hizmete açıldı. Yurbay Seramik’in iş ortaklarından olan Atalılar showroomda Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek serileri yer alacak. Yurtbay Seramik’in yanı sıra birçok ünlü marka seramik, duşa kabin, musluk gibi ürünlerin yer aldığı showroom Vanlılara kapıların dün açtı.

 

Gerçekleştirilen açılışta konuşan Van Valisi İbrahim Taşayapan Vanlıları Van’da yatırım yapmaya davet etti. Taşyapan şu ifadelere yer verdi: “Bugün ilimizde Yurtbay Seramik’in bayisi olan showroomun açılışına katıldık. Van’ımız hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz ki ilimiz deprem yaşamış bir il. İnşaat sektörümüz çok canlı inşallah daha da canlanacaktır. İnşaat sektörü ilerisi olan bir sektördür ilimizde. Bu yüzden böyle bir yatırımın Van’a yapılması önem arz etmektedir. Burası inşaat sektöründe ilimize güzel bir hizmet vermenin adresi olacaktır.”

 

Taşyapan konuşmasında, “Burayı açan arkadaşımız zaten bu işin içinde olan bir arkadaşımız. Bu yatırımla Van’a yatırım yapmaya devam edeceğini de belgelemiş oldu. Biz şunu istiyoruz. Vanlılar Van’da yatırım yapsınlar. Bu şekilde ilimiz istediği yere gelmiş olsun. Yapılan yerin ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

Gerçekleştirilen açılış törenine; Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Van Müftüsü Nimettulah Arvas, Tuiba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Yurtbay Seramik yetkilileri, kurum kuruluş amirleri, oda ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.


REKLAM HABER: VEYSEL İZGİ

Editör: TE Bilisim