Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Avcı, mevcut halin taşınması için hal esnafı ile bir araya geldi. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Avcı, hal esnafının görüş ve önerilerini alarak yola çıkmak istediklerini belirterek, talepler doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. 40 dönüm üzerinde bulunan mevcut halin kentin ihtiyacına karşılık veremediğini ifade eden Avcı, Büyükşehir Belediyesi’nin kentin en az 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak yeni bir meyve ve sebze hali tesis edeceklerini dile getirdi.

Arsanın ifrazı süreci hızlandırılarak 2 yıl içinde yeni yere taşınmayı planladıklarını belirten Avcı, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu işin üzerine ciddi bir şekilde ağırlığımızı koyacağız. Kararımızı verdik. Bizim gündemimizde var. Biran önce bu işi bitirmeyi planlıyoruz. Düşündüğümüz yer 220 dönümlük bir yer yani mevcut yerin neredeyse 6 katı büyüklüğünde bir yer. Taşınacağımız yeni yerin daha kullanışlı olması için fikirlerinizi alacağız. Sizin görüş ve önerileriniz bizim için önemli bu doğrultuda hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Esnafın görüş ve önerilerinin dinlendiği toplantıda Avcı’ya Meclis Başkanı Cemil Komi, Genel Sekreter Engin Akın ve Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya da eşlik etti.
 

Editör: TE Bilisim