ŞEHRİVAN HABER: Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Avcı ve İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Şehsade Kurt, Stratejik Plan hazırlama çalışmaları kapsamında Buzhane Mahallesi’nin sakinleriyle bir araya geldi.

Van Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi, Stratejik Plan hazırlama çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantılarda halkın görüş ve önerilerini dinledi. Eş Başkanlara, HDP İpekyolu İlçe Eş Başkanı Bahattin Karaman, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya ve VASKİ Genel Müdürü Şeref Demir de eşlik etti.

“HER KESİME EŞİT BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ”

Toplantıda, vatandaşlar mahallelerde yaşanan sorunları aktarırken sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eş Başkan Avcı, alınan notlar çerçevesinde stratejik plan yapılacağını ve her sorun için çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizin bizden istediğiniz hizmetler başımız gözümüz üstüne. Burada sorun ve taleplerinizi bizzat ben not ediyorum. Gereken çalışmaları buna göre başlatıyoruz. Sizin de mahallenin daha güzel ve yaşanabilir olabilmesi için bizlere yardımcı olması gerekiyor. Sizinle beraber Van'ı güzel yapacağız. Sadece Buzhane mahallesini düşünmeyin, Van ilini düşünün. Van’ı siz değerli halkımız ile daha da güzel yapacağız. Biz siyasi kimliğe bakarak hareket etmiyoruz. Bütün Van halkının Eşbaşkanlarıyız. Her kesime eşit bir şekilde davranarak hizmet edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim