Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van Terziler-Konfeksiyoncular-Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odasını ziyaret etti.

 

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, beraberindeki AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, VESOB Başkanı Muhittin Aydemir, Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Müdürü Mehmet Çelebi, Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu ile birlikte Oda Başkanı Çetin Karaduman’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaduman, “Oda olarak 14 meslek grubu ile 950 faal esnaf ve sanatkar üyemiz mevcuttur” dedi.

Karaduman, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’ye esnafın sorunları ile çözüm önerilerini belirten bir dosya sundu.

 

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ise, esnaf ve sanatkarların şehirlerin en önemli dinamiği olduğunu belirterek, “Her zaman esnafın yanındayız. Bizler sizlerle birlikte 15 Temmuz akşamı nasıl kenetlendik ise inşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Şahsım ve Bakanlığım olarak, her zaman sizlerin yanında olacağız. Her türlü yatırım ve katkıda bulunacağız. Esnaf odaları hep bizleri sahiplendi. Van’a katma değer katacak her projenin yanında ve destekçisi olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim