‘Bal Gibi Bal’ sloganıyla Van halkının yeni mekanı haline gelen Van Bal Evi Hakkâri Balı, Süzme Bal, Karakovan Balı, Ceviz ve Kilim Satışları ile hizmete başladı. Cumhuriyet Cad. 11 Sokakta hizmet vermeye başlayan Van Bal Evi yüzde yüz doğal Van Hakkari kilimleri, petek kara kovan balı, süzme çiçek balı, ceviz satışları, sepet karakovan balı, karakovan süzme çiçek balı, polen, Van otlu peyniri, arı sütü ve propolis ürünleriyle hizmet vermeye başladı.

Abdulselam Ege ve Nurettin Ergen tarafından yeni açılan Van Bal Evinde yüzde yüz doğal ürünler Van halkının hizmetine sunuluyor. Cumhuriyet Cad. 11 Sokakta açılışı yapılan Van Bal Evi Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile hizmet vermektedir.

 

ÜRÜNLERİN TAMAMI GARANTİLİ

Yeni açtıkları Bal Evi ile ilgili bilgiler veren iş yeri ortaklarından Abdulselam Ege bal ürünlerinin tamamının garantili olduğun u söyleyerek, Karakovan Balı , Süzme Bal, Petek Bal ve Polen ürünlerimiz geri alma garantili olup, Ürünlerimiz beğenilmediği taktirde geri alıyoruz. Şekersiz Bal'ı direk üreticisinden alma fırsatı. Bal Sahtekarlarının çoğaldığı günümüzde artık güvenle Bal yiyebileceksiniz.” Dedi. 

Editör: TE Bilisim