MÜSİAD’ın ev sahipliğinde, Genç Müsiad, Genç Memur-Sen, Genç Kızılay, ÜniAK, Genç Birlik ve YYÜ öğrenci konseyinden oluşan gençlerle bir araya gelen Edremit Belediye Başkan Adayı Av.İsmail SAY, "Bu tablo sorumluluk bilinci ile hareket eden Van adına Edremit adına umut veren bir tablo, Gençlerimizle birlikte daha büyük hayaller kurmanın dönemindeyiz" dedi.


 

"GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR"

MÜSİAD'ın ev sahipliğinde önceki gün öğrencilerle ve gençlerle bir araya gelen Edremit Belediye başkan adayı Av.İsmail SAY, Gençlerle karşılıklı sohbet ederek, sorumluluk bilinci ile gençleride işin paydaşı yaparak, Edremit Gençlik kurulu sözü verdiklerini söyledi.

Gençlerin istek ve beklentilerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, Ülkenin ve geleceğin teminatının gençler olduğunu ifade eden SAY, bu anlamda gençlerimize sorumluluk bilincini aşılayarak, onlara

sahip çıkmak zorundayız.

Gelecekle ilgili hayat mücadelelerinde her zaman yanlarında olacağız. Allah nasip ederse belediye başkanı seçildiğimiz takdirde öncelikliklerimiz arasında öğrenci ve gençlerimize yönelik projelerimizi hayata geçirmek olacaktır.”dedi.

MÜSİAD'ın ev sahipliğinde gençlerle bir araya gelerek, hasbihal etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden SAY, Ne yapacağını bilen, hedefleri ve idealleri olan bir gençlik, yetiştiğini belirterek, “Zaman Bendedir Ve Mekan Bana Emanettir!” Şuurunda Bir gençliğimiz var dedi.

Editör: TE Bilisim