Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Develet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

 

Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ve yönetim kurulu üyelerinin Ankara'daki ziyaretleri devam ediyor. Başkan Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, MHP Genel Merkezindeki makamında ziyaret etti.

 

Ziyareti ile ilgili bilgi veren Kahraman, yaptığı ziyaretler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de makamında ziyaret ettiğini söyledi. Korucularımızın sorun ve sıkıntılarını dile getirip bir dosya taktim ettiğini dile getiren Kahraman, Devlet Bahçeli’nin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve dosyanın içeriği ile ilgili kısa zaman içinde incelemeyi yaptıktan sonra kendilerine gereken desteği vereceklerini belirterek, "Ev sahipliğinden dolayı şahsım ve kahraman güvenlik korucuları adına Devlet Bahçeli beye teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilisim