AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda Başbakan Davutoğlu'nun katılımları ile gerçekleşen 5. olağan il kongresinin ardından teşekkür mesajı yayımladı. Soğanda mesajında, “İl Başkanlığı görevine seçilmem asla bir son değil, hizmet için, Van için, Vanlı için ve bizler için bir başlangıçtır.” Dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Ak Parti 5. Olagan kongresinde yeniden Ak Parti İl Başkanlığına seçilen Zahir Soğanda bir teşekkür mesajı yayımladı. Soğanda mesajında, “7 Aralık 2014 tarihinde Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu beyefendinin katılımları ile gerçekleştirdiğimiz 5. olağan İl kongresinde delegelerimizin büyük bir kısmının oylarını alarak yeniden İl Başkanlığı görevine seçildim. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Van'dan ve Vanlı hemşerilerimizin ilgisinden son derece memnun olarak ilimizden ayrıldı. Yeniden il Başkanlığı görevine seçilmem asla bir son değil, hizmet için, Van için, Vanlı için ve bizler için bir başlangıçtır.” Dedi.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Kongrede emeği geçenlere teşekkür eden Soğanda, açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi: “Demokrasi şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan, gerek kongre öncesi, gerekse kongre sonrası her alanda canla başla çalışan bu kutlu yürüyüşte emeği geçenlere, başta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmaz üzere eşleri Sayın Sare Davutoğlu'na, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı'ya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Soylu ve Beşir Atalay ile AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'e, teşkilat başkan yardımcımız Nevzat Ceylan'a, Eski Bayındırlık Bakanımız Zeki Ergezen'e, çevre illerimizden gelen Milletvekillerimiz, il Milletvekillerimize, Çevre il ve ilçe başkanlarımıza, delegelerimize, partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan tüm partililerimize ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükran ve minnetlerimi sunuyorum.” Dedi.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim