30 Ocak'ta İstanbul Halkalı'da gerçekleşen "Uluslararası Efsaneler Arenası +90 Ağır Siklet" müsabakasında Türkiye'yi temsil eden Vanlı sporcu ve spor kulübünden Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Gerçekleştirilen ziyarette Profesyonel Spor Kulübü Başkanı Abdulcebbar İyison Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirilen müsabakada kendilerine destekler verdiklerini söyledi. İyison gerçekleştirilen müsabakaya, Burhan Hilal, Samid Karimpour, Burak Durgun ve Mesut Saba olmak üzere toplam 4 Vanlı sporcunun yer aldığını ve arenada 2 sporcunun galip geldiğini vurguladı.

Boks sporcularından Burak Durgun'da gerçekleştirilen ziyarette yaptığı açıklamda, Van'ı ve Türkiye'yi her zaman uluslararası arenada temsil etmeye çalıştığını söyledi.

TSO Başkanı Necdet Takva ise gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldıklarını ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ziyaret sonrası Profesyonel Spor Kulübü Başkanı Abdulcebbar İyison tarafından TSO Başkanı Necdet Takva'ya plaket takdimi yapıldı.

Editör: TE Bilisim