Cuma ziyaretleri kapsamında esnaf ve mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Tanış, Hoşap projesiyle ilgili bilgilendirme yaptı.

FABRİKA İÇİN YER VE ZEMİN ETÜDÜNDE İNCELEME YAPTI

Hoşab’ın çehresini değiştirecek proje için son kontrolleri gerçekleştiren Başkan Tanış, süreçle ilgili yol haritasını vatandaşlarla paylaştı. Hoşab mahallesinde planlanan istihdama yönelik fabrika için yer ve zemin etüdünde inceleme yapan Başkan Tanış, beraberindeki birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması yönünde talimat verdi.

YATIRIMLARLA HOŞAB’IN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKACAK

Başkan Tanış daha sonra korona virüs salgını ve aşılama süreciyle ilgili Hoşab Aile Sağlık merkezinde yetkililerden bilgi aldı. Göreve geldikleri ilk günden bu yana Hoşab Mahallesine ayrı bir önem verdiklerini belirten Başkan Tanış, yapılacak yatırımlarla Hoşab’ın potansiyelini ortaya çıkacağını ifade etti.

TARİHİ MAHALLEYİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARACAĞIZ

Başkan Tanış, “Hoşab projesi ve akabinde istihdama yönelik yatırımlarımız ile bu tarihi mahalleyi gün yüzüne çıkaracağız. Bu süreçte vatandaşlarımızdan sabır ve destek bekliyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra mega projelerle de ilçemize sayısız eser bırakma gayretindeyiz. Bu yolda AK Parti hükümetimizin desteğiyle yerel ve merkezin gücünü birleştirerek hizmet üretmeye devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim