Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve İl Başkanı Zahir Soğanda, sabah saatlerinde beraberinde bulunan Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, Tuşba Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Van İl ve Tuşba İlçe teşkilatları ile kadın kolları üyeleriyle birlikte Ziraat Bankası Beşyol Şubesi’ne giderek, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı için açılan hesabına bağışta bulundular. Bağışta bulunduktan sonra beraberinde bulunan bazı meclis üyeleri ve partililerle birlikte esnafı ziyaret ettiler. Beşyol’dan başlayarak eski Van Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeye kadar tüm işyerleri tek tek ziyaret eden Özgökçe ve Soğanda, esnafların hem geçmiş Ramazan Bayramlarını tebrik ettiler hem de 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan’a oy vermelerini istediler.

Özgökçe ve Soğanda Van olarak Başbakan Erdoğan’a en büyük desteği vererek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin yakaladığı oy oranının üzerinde bir oy oranı yakalayarak 12. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine yürekten inandıklarını kaydettiler. 10 Ağustos'ta halkın ilk defa Cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gideceğine de vurgulayan Özgökçe ve Soğanda, "10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'da da halkımız sandık başına gidecek. Van olarak, 12 yıllık liderliği döneminde ülkemize ve memleketimize birçok eser kazandıran, gayesi sadece millet ve hizmet olan Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, şahsına yakışır tarihi bir oyla Çankaya Köşkü’ne yollamak istiyoruz. İnanıyorum ki Van tercihini ülkenin ve memleketin ekonomik ve toplumsal refahının sağlanmasından yana kullanacak. Bu yüzden 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimde Van’ın, Erdoğan'a tam destek vereceğinden şüphemiz yok. Van, Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini 10 Ağustos'ta sandıktan çıkan sonuç ile göstermiş olacak” dediler.

Esnaf ziyaretinin sonunda Hastane Kavşağı’nda bulunan taksi durağına geçen Tuşba Belediye Başkanlar burada taksici esnafı ile çay içip sorunlarını dinlediler. Etrafta toplanan vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Özgökçe ve Soğanda daha sonra AK Parti Van İl Başkanlığı’na geçerek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.


(ŞEHRİVAN)

Editör: TE Bilisim