Hemşireler haftası nedeniyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal üniversitede çalışan yaklaşık 300 hemşireye yemekte bir araya gelerek uzun yıllar hizmet etmiş olanlara teşekkür plaketi verdi.

 

YYÜ Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Çankaya ve hemşireler katıldı. Programda açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Battal,  hemşirelerin toplum için çok önemli, çok kıymetli bir hizmet gurubunu oluşturduklarını ifade ederek üniversiteye çok uzun yıllar hizmet eden çalışanların olduğunu kaydetti.

 

Tüm çalışanların hemşireler gününü kutlayan Rektör Battal şunları söyledi: “Kurumlarda önemli olan aidiyet duygusunu oluşturabilmektir. Bunu oluşturursak hem kurum gelişir ve kalkınır, hem de huzurlu bir şekilde hizmet süreci devam ettirebilir. Bu kapsamda da ben hepinize teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Tabi ki zaman zaman sorunlarımız olmuyor değil. Sorunlarınızı bize ileten başhemşirelerimiz var. Bu sorunların üzerinde durup ilgileniyoruz ve çözebildiklerimizi çözüyoruz. Çözemediklerimizi ise sizlerle paylaşıyoruz. Arkadaşlar, hamdolsun kurumumuz 2 büyük depremle sarsıldı ama deprem karşısında ‘öldük bittik’ yerine hızlı bir şekilde yarlarımızı sardık ve bu güne geldik.  Bu süreçte hem hizmet üretmek hem de süreci birlikte yaşamak kolay değildi. Ben özellikle sizlere ve deprem döneminde bizlerle birlikte olan tüm hemşire arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve herkesin hemşireler gününü yeniden kutluyorum.”

 

Konuşmanın ardından görev yaptığı süre içersinde göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Çankaya’ ya teşekkür eden YYÜ Rektörü Prof.Dr. Battal, kendisine bir plaket verdi. Hastanede uzun süre görev yapan hemşirelere de plaketleri verilirken program müzik dinletisi eşliğinde yenilen yemeğin ardından son buldu. 

Editör: TE Bilisim