Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici bir basın açıklaması yayınlayarak Van'da düzenlenen "Van Shoppıng Fest'e" destek verdi. Bilici yayımladığı mesajda festivalle birlikte kentin bölgede ticaret merkezi olacağı vurgusu yaptı...
 

Van Milletvekili Bilici açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Van Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde birçok kurumun ve yüzlerce esnafın destek verdiği Van Shoppıng Fest adı altında düzenlenen alış veriş günleri tüm dünyada örnek teşkil edecek katma değeri yüksek bir festivaldir. 15 Mart- 05 Nisan 2015 tarihleri arasında devam edecek ve her günü ayrı bir güzel programlanmış bu festival özellikle bu dönemde İran İslam Cumhuriyetinden yoğun gelen turistler ve diğer yabancı-yerli turist kitlesini hedef almaktadır. 20 güne yayılmış festival Newroz Bayramını da içine alacak şekilde halk konserleri, tiyatro, indirim günleri, çekilişler vb. etkinliklerle Van’da bulunan herkese eğlenceli, keyifli ve bereketli bir zaman dilimi sunacaktır."

 

VAN TİCARET MERKEZİ OLACAK!

Bilici festivalle birlikte Van'ın bölgede ticaret merkezi olacağını söyleyerek, "Büyükşehir olan Van, ticaret potansiyeli ve konumu itibariyle bölgenin çekim merkezidir. Bu festivalle şehrimiz bölgesinde ticaret merkezide olacaktır. Kamu ve Özel sektör işbirliğiyle düzenlenen festival sadece alışverişe dönük düşünülmemelidir. Van halkının kadirşinaslığı ile kentimizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılmasına ve ilimizin marka değerine önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu Festivalde katkısı olan bütün paydaşları, emeği olan bütün tüccar ve esnafları kutluyorum. Newroz bayramı arifesinde bütün Van halkına ve misafirlerimize de keyifli eğlenceli günler diliyorum." Dedi.

Editör: TE Bilisim