ŞEHRİVAN HABER - Bölgede ardı ardına saldırılar gelmeye devam ediyor. Van, Elazığ, Bitlis derken son Gaziantep saldırısı ile birlikte tansiyon giderek yükseliyor. Darbe Kalkışması'ndan sonra alanlarda tepki gösteren bölge halkı tepki göstermeye devam ederken Van'da önemli bir buluşmanın daha hazırlığı yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde yüzlerce metrelik bayrakla Teröre Hayır demek için alanlara inen Van halkının bu tepkisinden sonra şimdi de Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren bin sivil toplum örgütü, “Kardeşlik Nöbeti” sloganıyla Van’da bir araya geliyor.

 

MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ARADI!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki olarak bin STK ile Güneydoğu'nun inci şehirlerinden VAN'da buluşacaklarını açıkladı. Memur-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, "Darbeyi Yendik. Terörü de Yeneceğiz. #KardeşlikNöbeti için Perşembe günü Bin STK'mız ile Van'dayız." açıklamasını yaptı.

 

#KARDEŞLİKNÖBETİ ETİKETİYLE ÇAĞRI YAPILIYOR!

Ali Yalçın Twitter üzerinden yaptığı açıklamanın altına kardeşlik nöbeti videosunu ekledi. Haberimizden bu videoya ulaşabilirsiniz.  Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da faaliyet gösteren bin STK, 25 ağustos 2016 Perşembe günü Van Beşyol Meydanında Teröre karşı #KardeşlikNöbeti etiketiyle toplanıyor.  
 

5 DİLDE BİLDİRİ OKUNACAK

25 Ağustos Perşembe günü Van Beşyol Meydanı'nda yapılması planlanan buluşmada, STK Temsilcileri 5 dilde bildiri okuyacak, küresel mesajlar verecek.

 

İŞTE O BULUŞMANIN TANITIMI!

Editör: TE Bilisim