Geçtiğimiz hafta zamanında müdahale edilmediği için hayatını kaybeden ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Muharrem’in ölümü ilgili tartışmalar sürerken İstanbul’dan bir işadamı acılı ailenin biraz da olsa yüzünü güldürmek için Muharrem’in kardeşlerine bilgisayar hediye etti.

Gürpınar’da geçtiğimiz hafta hayatını yitiren küçük Muharrem’in acılı ailesine adını açıklamak istemeyen hayırseverden ufak da olsa bir destek geldi. Bebek yaşta gözlerini hayata yuman Muharrem’in kardeşlerinin her birine acısını dindirmek için aileye bir firma aracılığı ile bilgisayar hediye eden işadamı böylelikle küçük kardeşlerinin yüzünde de bir tebessüm oluşturmuş oldu. Zamanında müdahale edilmediği için vefat eden ve babasının sırtında uzun süre taşınmak zorunda kalan minik Muharrem'in haberlerini izleyen İstanbul'daki hayırsever iş adamı, bilgisayarların yanında bir kısım da nakdi yardımı aileye iletti. Yardımın ulaşması için Muharrem'in ailesini ziyaret eden firmanın Van yetkilileri, acılı aileye taziyelerini bildirdikten sonra kendilerine gönderilen hediyeleri Muharrem’in kardeşine sundu. Hayırsever işadamının Muharrem’in kardeşlerinin yüzünde küçük de olsa bir tebessüm olsun diye bu yardımı yaptığını belirten yetkililer şu ifadelerde bulundu; “hayırsever işadamı bu üzücü hadiseyi duyunca, Muharrem’in kardeşi olup olmadığını öğrenmemizi rica etti. Daha sonra da çocukların acısını bir nebze olsun azaltmak ve yüzlerinde tebessüm oluşması için kardeşlere bilgisayar ve Muharrem'in fedakâr babasına da nakit yardımda bulunmak istediğini iletti. Bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Muharrem’in kardeşlerinin sevincine ve gülümsemesine şahitlik etmek bizleri de çok mutlu etti. Acılı ailemiz adına hayırsever iş adamına bu davranışından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Öte yandan hediyelerin aileye ulaştırıldığı esnada taziye ziyaretine gelen Tuşba Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fevzi Özgökçe de, hediyelerin takdimine eşlik ederek, İstanbuldaki hayırsever iş adamına bu duyarlı ve anlamlı yardımından dolayı teşekkürlerini iletti.


Erol CANSEVER - ŞEHRİVAN

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu köşe yazısı/haberin tüm hakları Şehrivan Gazetesi'ne aittir. Bu içeriğin kaynak gösterilmeden yayınlanması, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin/yazının bir bölümü aktif link verilerek kullanılabilir.

Editör: TE Bilisim