ŞEHRİVAN HABER: ÖMER FARUK TOKTAŞ-  Son zamanlarda kentin ekonomisinin canlanması adına büyük bir önem arz eden yatırımlar noktasında yapılan girişimler devam ediyor. Kentte hizmet sektörü anlamında kurulan çatılara bir yenisini de Yılmaz ve Gültepe aileleri ekledi. Dünya çapında bir marka olan Bosch Van bayiliklerine kurumsal konseptte bir yenisini daha ekleyen aileler önemli bir markayı Van’a kazandırmış oldu. Yoğun bir ilgi ile gerçekleşen açılışa Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, VOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, Ranss Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bayram, Bosch Türkiye Satış Direktörü İhsan Kara, Lokman Hekim Hastanesi Başhekimi Ekrem Yalçın gibi isimler katıldı. Açılış kurdele kesiminin ardından konukların mağazaya yaptığı ziyaretler ile sona erdi.

TAKVA: “BU YATIRIMLAR ŞEHRİN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRIR”

Açılışın ardından Şehrivan’a bir dizi açıklamalarda bulunan VanTSO Başkanı Necdet Takva “Bosch Dünya’nın en iyi markalarından bir tanesi. Çok farklı segmentlerde başarılı üretimler yapan bir firma. Bosch’un bir şehirde kurumsallaşarak büyümesi o şehrin marka değerini arttırır. Dolayısıyla kurumsal olarak bir konsept mağaza açan Gültepe ve Yılmaz ailelerini tebrik ediyorum. Çok anlamlı bir yatırım yaptıklarını düşünüyorum. Açılış olmadan önce bizde gelip destek sunmak adına alışveriş de yaptık. Hem kalite açısından hem de diğer kurumsal yaklaşımları açısından Bosch fark yaratan bir marka. Kente kazandırmış oldukları bu güzel yatırımlardan dolayı ben tekrardan Gültepe ve Yılmaz ailelerine teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

YILMAZ: “VAN’IN BU YATIRIMLARA İHTİYACI VAR”

Van’ın en büyük ihtiyacının bu denli yatırımlar olduğunu belirten mağaza yetkilisi Mehmet Tayyar Yılmaz “Kentte oldukça önem arz eden, en çok ihtiyaç duyulan adımlardan birini atmak istedik ve bugün gördüğünüz gibi yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldığımız bir yatırım yaptık. Dediğim gibi Van’ın yatırıma, yatırıma ve daha çok yatırıma ihtiyacı var. İmkânı olan, düşüncesi olan tüm girişimcileri şehrimize bu denli güzel markalar kazandırmaya davet ediyorum. Umarım biz de hem kendimiz adına hayırlı olacak hem de bu şehrin ekonomik döngüsüne bir nebze olsun katkı sağlayacak bu mağazadan beklentilerimizi alırız. Yoğun ilgilerinden dolayı tüm katılımcılara, dostlarımıza ve yetkililerimize şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum.” Diye ekledi.

KARA: “AÇILIŞTA OLMAKTAN MEMNUNUZ”

Açılışa katılan Bosch Türkiye Satış Direktörü İhsan Kara “Bu mağazanın açılışında olmaktan oldukça memnunum. Türkiye’de yaklaşık 1000 tane mağazaya bu şekilde modern bir tanesini daha eklemiş olmak elbette ki bizleri sevindirdi. Bu mağazacılık konseptini Türkiye’nin bütün illerinde yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Mağazalarımızda ürünlerimizin genel teşhirinin yanında konseptimizi biraz daha değiştirdik. Müşterilerimizin ürünleri deneyebilmeleri için deneyim alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Onlara fırsatlar yaratamaya çalışıyoruz. Bu anlayışla da bu tarz şubelerimizi Türkiye’ye kazandırmaya devam edeceğiz.” Dedi.

BAYRAM: “BÖYLE BİR YATIRIM CESARET İSTER”

Ekonomik durgunluğun olduğu bu dönemde böyle bir yatırım yapmanın cesaret istediğini belirten Ranss Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bayram ise “Böylesine ekonomik bir daralmanın olduğu bir dönemde bu denli cesur bir girişim yapmak ve kente bir istihdam alanı kazandırmak cesaret ister. Bizde destekçileri olacağımızı, hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için bugün bu açılışta yer aldık. Bu yatırımda emeği geçen tüm iş ortaklıklarını kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim