DenizBank’ın kültür ve sanatı toplumun geniş kesimleri ile buluşturma misyonu doğrultusunda ana sponsorluğunu üstlendiği BKM Film yapımcılığında vizyona giren; başrollerinde ilk kez ve sadece çocukların yer aldığı ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filminin özel gösterimi, 14 Mayıs 2018 günü Vancinema Salonu’nda yapıldı.

 

DenizBank, toplumsal sosyal sorumluluk vizyonu kapsamında, kültür ve sanatın her dalını toplum için erişilebilir kılmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Bankanın bu kapsamda ana sponsorluğunu üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı filminin özel gösterimi DenizBank Başknet-2 Bölge Tarım Bankacılığı satış Müdürü Murat Koray Çelikçevik, Denizbank Van Kazım Karabekir şube müdürü Mehmet Hüseyin Şentürk, Başkent-2 Tarım Saha Sorumluları Mehmet Dinçsoy, Mustafa Önder, Okul müdürü Çetin Arslan, Öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile 14 Mayıs 2018 günü Vancinema Salonu’nda yapıldı. Van’ın Tuşba ilçesinde bulunan Abdulhamit Han İlkokulunun katılımı ile gerçekleşen gösterim öğrencilerin tarifsiz mutluluk ve heyecan yaşadıkları güzel bir gün ile tamamlanmıştır.

 

 

İstanbul’dan Muğla’ya taşınmak zorunda kalan bir baba ve iki çocuğunun köy hayatına alışma sürecini eğlenceli bir dille işleyen ve başrollerinde yalnızca çocukların yer aldığı ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filmi van li sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

 

14 Mayıs 2018 günü Vancinema da gerçekleşen gösterime katılım yüksek oldu.

 

 

Gösterimde konuşan DenizBank Başknet-2 Bölge Tarım Bankacılığı satış Müdürü Murat Koray çelikçevik şunları söyledi; “Çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gören Bizim Köyün Şarkısı filminin özel gösterimini halkımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Banka olarak kurulduğumuz günden bu yana kültür ve sanata desteğimizi sürdürüyoruz. İnovatif içeriğiyle sektörde bir ilki temsil eden, çiftçilerimizin hayatını DenizBank bilgi birikimi ve teknoloji yardımıyla kolaylaştıran Deniz’den Toprağa uygulamamızı da anlattığımız  filmin ana sponsorluğunu üstleniyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

Editör: TE Bilisim