Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, gazi ve yakınlarını ziyaret etti. Gazi yakınlarına istihdam için söz verdi.

 

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Van Şube Başkanı Cafer Oğur’u makamında ziyaret etti.

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Van Şubesine ziyarette bulunan Müdür Seyfi Bozçelik, Dernek Başkanı Oğur’dan, gazi ve yakınlarının ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. Oğur, gazi yakınlarının kamuda istihdam edilmesi gerektiğini ifade etti. Bozçelik ise Gazi ve yakınlarının bu isteği için bizzat çalışacaklarını ve bu isteği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya ileteceğini söyledi.

 

BİR ZİYARETTE ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, bir ziyarette Van Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Baki’ye yaptı. Şehit ve gazi yakınlarının ihtiyaç ve sorunlarını dinleyene Bozçelik üzerlerine düşen çalışmayı yapacaklarını söyledi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Baki ise, Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün şehit ve yakılarının sorunlarının tespit edilmesi yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.

 

Şehit ve gazi ailelerinin hac ve umreye gitmek istediklerini, bu konuda kolaylık sağlanmasını isteyen Baki’ye, Müdür Bozçelik bu taleplerini bakanlığa ulaştıracaklarını müjdesini verdi. 

Editör: TE Bilisim