ŞEHRİVAN HABER - Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Vanlıların Kurban Bayramını kutladı, akın akın Van’a gelen İranlı turistlere dikkat çekti.

 

Müslümanlar ve İslam Alemi için önemli bir bayram olan Kurban Bayramı’nın yarın birinci günü. Bayram öncesi devlet büyükleri, siyasiler, politikacılar, STK ve dernekler bayramlaşma tören ve mesajlarını yayınlamaya devam ediyor. Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk’te Kurban Bayramı nedeniyle Vanlıların bayramını kutladı. Bayramı kutlayan Kayatürk diğer yandan da akın akın Van’a gelen İranlı turistlere dikkat çekti.

 

KAYATÜRK: HAYIRLI BAYRAMLAR

Kayatürk mesajında ilk olarak Kurban Bayramını kutladı. Kayatürk, “Yarın Kurban Bayramının birinci gününü yaşayacağız. İslam alemi için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı’nın tüm Vanlı hemşerilerimize huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Başta Van’ımız, bölgemiz ve Türkiye’miz adına önemli olan bu bayramın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diler, herkesin bayramını en içten duygularımla kutlarım. Hayırlı bayramlar.” İfadelerini kullandı.

 

“GELEN MİSAFİRLERİNDE DEĞERİNİ BİLMEMİZ GEREKİYOR”

Kayatürk yayımladığı mesajında İranlılara da dikkat çekti. Kayatürk mesajında şu ifadelere yer verdi: “Van’ımız için büyük bir öneme sahip olan İranlı vatandaşlar, Van’a akın akın gelmeye devam ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi İranlıların Van’a gelişi esnafımızı ve diğer tüm Vanlıları oldukça sevindirmiştir. Hepimizin bu anlamda İranlılara sahip çıkması gerekiyor. Bayram tatili öncesi Van’daki otellerimiz yüzde 100’lük doluluk oranı çıkmış bulunmakta. Bunun değerini iyi bilmemiz ve bu şekilde davranmamız gerekiyor.”

Editör: TE Bilisim